Ez a 15 éves lány 133 milliót keres évente, nem is gondolnád mivel?

Noa Mintz mindössze 15 éves. Beszállt a bébiszitter bizniszbe, ami most évente 500 000 dollárt, vagyis átszámítva 133 millió forintot hoz neki évente. Sikersztori a köbön!

Noa még középiskolába jár, de tanulmányai mellett elindította a Nannies by Noa weboldalt, ami egy igazi aranybánya lett. 3 éve működik és most már 190 ügyfele van. A 15 éves lány minden bébiszittertől egy fix, 5 dolláros díjat kér, a dadusoktól pedig 15 %-os jutalékot a fizetésükből, ami 64,000 és 100,000 dollár között van. Van 25 teljes munkaidős dadusa és 50 bébiszittere?. lehet matekozni. Annyi pénzt keresett, hogy még egy ügyvezetőt is fel tudott venni, aki a cégét menedzseli amíg ő iskolában van.

15_eves_133milla

A sikersztorija már bejárta a világot, még a CNN is készített vele interjút. Ebben elmesélte, hogy sosem volt jó tanuló és rá kellett jönnie, hogy a való világ és a könyvek az két teljesen különböző dolog. Most inkább megfordította a dolgot, a cégében tanult ismereteket próbálja jó jegyekre váltani az iskolapadban. A jövőről egyelőre nincs konkrét elképezése, most a legfőbb célja, hogy érettségit szerezzen. Ha ez megvan. akkor talán indít egy másik vállalkozást. A történelem már sokszor bebizonyította (és most ismét), hogy nem az 5-ös tanulókból lesznek a legsikeresebb emberek.

Hozzászólások:

8 thoughts on “Ez a 15 éves lány 133 milliót keres évente, nem is gondolnád mivel?”

Comments are closed.