1 PERC ALATT MEGMENTHETI AZ ÉLETEDET! A DR. SCHULTZ FÉLE KEVERÉK MEGAKADÁLYOZZA A SZÍVROHAMOT!

A legtöbb ember nincs tudatában annak, hogy a szívroham megelőzhető egy egyszerű, természetes összetevővel – ez a cayenne bors. Mindig kell tartani belőle otthon a konyhában, mert soha nem lehet tudni, mikor lesz rá szükség.

A cayenne bors  különböző kutatások tárgya volt az évek során, köztük Dr. Richard Schultz doktor kutatásainak is. Más orvosok is rácsodálkoztak a  cayenne bors hihetetlen egészségügyi előnyeire.

saves-your-life-in-a-minute-dr-schultzs-mixture-can-prevent-a-heart-attack

Dr. Christopher még soha nem veszített el egyetlen beteget sem szívroham miatt köszönhetően cayenne borsnak.

Van néhány módszer, amely cayenne bors segítségével használható szívroham ellen, de néhány közülük különösen hatékony. A cayenne bors 90 000 Scoville egységnyi erősséggel rendelkezik (ez a paprika erejének mértékegysége). A legközelebb a cayenne borshoz  a jalapeno, a thai Chi, a habanero és a skót bonet paprika áll. Ha van valamelyik ilyen paprika pora otthon, be kell adni a betegnek összekeverve egy pohár meleg vízzel -, de a módszer csak akkor működik, ha a beteg lélegzik, és magánál van.

Ha a személy eszméletlen, akkor cayenne bors kivonatra van szükség, amely, több mint 90 000 Scovillle egység erősségű. Tegyünk néhány csepp kivonatot a beteg nyelve alá, és magához fog térni.

A cayenne bors erős stimuláns, amely növeli a pulzusszámot és kiegyensúlyozza a vérkeringést a szervezetben. Vérzéscsillapító hatása is van. Ne feledje, hogy sok orvos azt állítja, hogy cayenne borssal hoztak vissza betegeket a szívrohamból

Itt az erőteljes  Dr. Schultz tinktúra receptje:

A tinktúra jól működik szívroham ellen.

Hozzávalók

  • Cayenne bors pors
  • Néhány friss cayenne bors
  • 50% -os alkohol
  • A 1 literes üveg
  • kesztyű

Készítmény

Vegye fel a kesztyűt. Töltse az üvegbe a cayenne borsot, majd öntse le le alkohollal. Keverje össze a friss paprikát némi alkohollal turmixgépben, majd tegye a keveréket az üvegbe. Töltse fel az üveget alkohollal és zárja le, tegye sötét helyre egy hónapra. Rázza fel az üveget minden nap.

Egy hónap múlva szűrje le a keveréket egy gézzel és töltse át egy sötét palackba – így készül egy erősebb tinktúra, hagyja pihenni az elegyet 3 hónapig.

Használat

Tegyen 5-10 csepp tinktúrát, ha szívrohama van egy betegnek. Ismételje meg 5 perc múlva, és továbbra is ismételni kell, amíg nem lesz jobban.Ha a személy eszméletlen, 1-3 csepp tinktúra kell a nyelve alá. Ismételje meg az eljárást minden 5 percben, amíg magához nem tér. Az első persze, hogy mentőt kell hívni

Hozzászólások: