Ma ezt tartják a legegészségesebb élelmiszernek: infarktus, ízületi gyulladás és elhízás ellen

A DATOLYÁNAK MENNYEI ÉDES ÍZE VAN, DE EZEN KÍVÜL AZ EGYIK LEGJOBB VITAMINFORRÁS ÉS ÁSVÁNYI ANYAG TÁRHÁZ, EZÉRT ENERGIÁT AD ÉS RENGETEG BETEGSÉGET KEZEL VAGY MEGELŐZ

Egy nő ELHATÁROZTA, hogy 12 napon át napi 3 datolyát ELFOGYASZT. Nem csak ő maga, hanem doktorai is sem értették, hogy micsoda javulás állt be nála ilyen rövid idő alatt-

HELYREJÖTT AZ EMÉSZTÉSE

A datoltolya jelentősen JAVÍTOTT az emésztési gondjain, beleértve a szorulást, a puffadást. Többször érzett a nő hányingert evés után korábban, amelyek teljesen megszűntek.

NEM FÁJTAK AZ ÍZÜLETEI

A datolya magas magnézium tartalma miatt csökkentették a fájdalmait, amelyet duzzadt lábai, gyulladt ízületei miatt érzett előtte. Orvosilag bizonyított, hogy a datolya megakadályozza a szívbetegségeket és csökkenti az ereken belüli gyulladásokat is.

A MENSTRUÁCIÓJA BEÁLLT

A nőnél épp akkor volt aktuális a havi vérzés, amikor elkezdte a datolyát fogyasztani. Hallott a hormonokat kiegyensúyozó hatásáról és gondolta a mindig össze-vissza menstruációja esetében ez segíthet. Valóban így volt, a havi ciklusa rögtön normális lett.

LEMENT A VÉRNYOMÁSA

A magas vérnyomással küzdő nő és orvosai is meglepődtek azon, hogy természetes módon lement a vérnyomása. Ez a datolya kálium tartalmának köszönhető.

JAVULT A KERINGÉSE

Tanulmányok is többsörösen bebizonyították, hogy a datolya B6-vitamin tartalmának köszönhetően valóban képes gyógyítani a szívet, megszüntetve ezzel a szív- és érrendszeri panaszokat.

Hozzászólások: