6 dolog, ami boldoggá teszi a férfit és nem kacsintgat kifelé

A férfiakat nem is olyan nehéz megtartani. Elég egy csöppnyi figyelmesség…

Ha egy nő szerelmes, igyekszik mindent megtenni kedvese örömére. Ahhoz, hogy kedvében járj a pasidnak, jó, ha tisztában vagy vele, mi teszi boldoggá. Néha egy-egy apróság is rendkívül jóleshet a másiknak. A lényeg, hogy érezze a törődést. Íme néhány ötlet, amit érdemes megfontolnod!

Nézz fel rá!

A pasik szeretik érezni, hogy ők hordják a nadrágot. Ha téved valamiben, akkor se hányd rögtön a szemére, inkább finom női fortélyokkal vezesd rá a helyes megoldásra! Ám ha valami vicceset mond, nevess rajta! Ha támad egy jó ötlete, értékeld, ha frappánsan old meg egy problémát, ismerd el! Mindez jót tesz a férfiasságának, amiért este mutatja majd ki a háláját.

Brillírozz!

A férfiak értékelik, ha egy nőnek van esze. A hiedelmekkel ellentétben nem szeretik az üresfejű cicababákat. Az ilyen nőket nem tekintik komoly partnernek. Ezért aztán ne félj megcsillogtatni előtte az eszedet!

Nyugodtan hozz fel komolyabb témákat! Hadd lássa rajtad, hogy veled bármiről lehet beszélgetni, és mindenről van véleményed. Azért ne vidd túlzásba az okoskodást! Nem kell minden randin világmegváltó dolgokról beszélgetnetek! A könnyedebb témák szórakoztatóbbak lehetnek az első pár találkozás alkalmával.

Megjelenés

A pasiknak fontos a külső megjelenés. Szeretik, ha vonzó, szép nő van mellettük. Élvezik, ha megnézik a barátnőjüket az utcán, ilyenkor büszkék, hogy az ő oldalukon sétál ez a gyönyörű nő. Ez az érzés rád is átsugárzik majd, növelve az önbizalmad, ami nélkülözhetetlen a csodás hálószobai pillanatokhoz.

A szépség nem feltétlenül agyonsminkelt arcot jelent. Fontos, hogy tudd, mi áll jól neked, és csak azokat a színeket használd! Igyekezz személyiségedhez illő festéket választani, de vedd figyelembe párod ízlését is, hisz neki akarsz tetszeni!

szerele-parkapcsolat

Vonzó test

A szép test nem csak a tökéletes alakot jelenti! Legyél mindig ápolt és kívánatos. Ha nem vagy egy modellalkat, akkor se keseredj el! Nem vagyunk egyformák, így a pasik ízlése is eltérő. Van, aki a karcsú alakot, van, aki a teltebb idomokat szereti. Az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben. Sportolj, amennyit csak tudsz! Testednek és lelkednek is jót tesz majd. A pasid pedig örülni fog, hogy egy kiegyensúlyozott, vidám lányt lát.

Bizalom

Még a legnagyobb szájú pasik is vágynak a gyengédségre, törődésre és a bizalomra. Ha azt látja a pasid, hogy megbízol benne, ő is könnyebben tárja majd fel előtted a szívét. Mindig hallgasd meg, sose nevesd ki, és te is engedj betekintést neki az életedbe!

A bizalom törékeny kincs. Nehéz megszerezni, ám könnyű elveszíteni. Ezért bánj vele óvatosan. Ha sikerül meghitt, bensőséges kapcsolatot kialakítani kedveseddel, a hancúr is önfeledtebben működik majd köztetek. A bizalom pedig segít abban, hogy megismerd választottad titkos vágyait, és te is feltárd magad előtte.

Nevess vele!

A srácok odavannak a humoros lányokért. Az az igazán jó partner, akivel vidáman töltheti el az idejét, akivel jókat nevethet. A szívből jövő jókedv még az egészségednek is jót tesz, és a vágyat is növeli. Válassz olyan programot, amit mindketten élveztek, így garantált lesz a jókedv. Este pedig boldogan eshettek egymásnak, egy élményekkel teli, derűs nap után.

Hozzászólások: