Anális egyűttléttől lett terhes a fiatal nő.

Még a sokat látott orvosokat is meglepte a fiatal nő, aki egy elképesztően ritka rendellenességgel jött a világra.Egymillió esetből mindössze egyszer fordul elő ilyesmi? ? árulta el Brian Steixner urológus a The New York Postnak adott terjedelmes interjújában. A New Jersey-ben élő szakember elmondta azt is, még javában végezte az orvosi egyetemet, mikor ezzel a rendkívül ritka esettel találkozott, amit azóta is ?élete élményének? tart.

?Pontosan emlékszem mindenre. Aznap este az egyik Atlantic Cityben lévő kórház sürgősségi osztályán dolgoztam, mikor a segítségünket kérve besétált az osztályra egy kismama? ? emlékezett vissza, majd hozzátette, a fiatal nő pecsételő vérzésre panaszkodott. A szakember az újságírónak elmondta, a várandósság alatt fellépő vérzés egyáltalán nem számít extrém esetnek, csakhogy ebben az esetben a vérzés a kismama végbeléből jött. ?Ez pedig már egyáltalán nem túl gyakori.?

530224d2cedea2

Steixner a lapnak elmondta, mint kiderült, a fiatal páciens egy rendkívül ritka rendellenességgel jött a viálgra, ami miatt a húgycső, a hüvely és a végbél nem vált szét rendesen. ?A rendellenesség 25000 újszülött kislányból mindössze egyet érint? ? árulta el a szakember, aki azt is hozzátette, az orvosok általában már a születést követően elvégzik azt a helyreállító műtétet, ami az így kialakult kloákát szétválasztja.

?A műtétet valószínűleg a betegünknél is elvégezték, de nem megfelelően? ? tette hozzá Steixner, aki betegétől azt is megtudta, hogy a rendellenesség miatt a teherbe eséséig a végbelén keresztül menstruált. ?Azt is elmondta, a teherbe esése előtt főleg análisan közösült, ezért először nem is értette, hogy eshetett teherbe? ? mesélte az urológus, aki bevallotta kollégáival sokáig nem hittek a fülüknek.

Steixner a The New York Postnak elmondta, hogy a fiatal nő néhány héttel később az ő kórházukban adott életet gyermekének. Az egészséges kisfiú pontosan a kiírt időpontban, császármetszéssel jött a világra.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Anális egyűttléttől lett terhes a fiatal nő.”

Comments are closed.