6 gyanús jel, ami arra utal, hogy a párod már nem szeret

Nem ritka, hogy egy kapcsolatban a kezdeti nagy szerelem inkább baráti vagy testvéri szeretetté csendesül. Ennek valószínűleg már az előtt is vannak észlelhető jelei, hogy benne is tökéletesen tudatosulna a dolog. Ha úgy érzed, hogy a srác viselkedése vagy bizonyos irányodba tett gesztusai már nem a régiek, figyelj oda a testbeszédére, mert érzelembeli változásokról árulkodhat.

pasi_mosoly

Az erőltetett, nem őszinte mosolyt úgy szűrheted ki, hogy ellenőrzöd, a fiú szeme is mosolyog-e, vagy csak a szája húzódik el. Ha a tekintete közben nem örömöt sugároz, és a szem körüli ráncok nem gyűrődnek össze, a mosoly hamis. Ha ilyenből sok van mostanában, akkor a pasi nem boldog.

Sokat elárul az üdvözlési stílusa is. Ha eddig csókkal és öleléssel köszöntött, újabban viszont elintéz egy mosollyal, integetéssel, esetenként egy futó puszival, úgy viselkedik, mintha csak barátok lennétek, és lehet, hogy így is érez.

Ha a fiú egyszer csak máshogy kezdi el fogni a kezed, mint addig, az nem túl biztató jel. Általában a befelé forduló tenyér, a laza, csak az ujjak végét érintő kézfogás gyengülő kötelékről árulkodik.

Nincs beszédesebb a tekintetnél. Ha sokszor tapasztalod, hogy a fiú a fejét lehajtva, a homloka alól néz rád gondterhelten, valószínűleg nyomasztja valami veled kapcsolatban, esetleg bűntudata van.

Ha beszélgettek, és bár a szemedbe néz a pasi, de a teste ? főleg a mellkasa, a térde és a lábfeje ? nem az irányodba fordul, az jelzi, hogy feltehetően csökkent az érdeklődése.

Ha beszélgetés közben még a karjait is rendre összefonja, az zárkózottságot, elutasítást sugall.

Hozzászólások:

2 thoughts on “6 gyanús jel, ami arra utal, hogy a párod már nem szeret”

Comments are closed.