5 dolog, amiben minden nő hazudik

Vannak olyan pillanatok, amikor inkább a nő arcát ? az árulkodó mimikát ? érdemes figyelni, s nem azt, ami elhagyja a száját, vannak ugyanis olyan dolgok, amelyekben a legtöbb nő nem ? mindig ? mond igazat. Persze nem nagy hazugságokról van szó, sokkal inkább a helyzetet mentő apró füllentésekről, ha ezekkel a hosszú viták elkerülhetők, vagy épp a női zavar leplezhető.

your_dad_is_a_liar_by_stringchange-d5dc20p


1-es számú hazugság: ?Ó, minden rendben, jól vagyok!?
Legtöbbször persze semmi nincs rendben, és az illető hölgy egyáltalán nincs jól, a férfi által elkövetett hiba fatális, a nő szenved tőled, mégis az ellenkezőjét mondja, a férfinak pedig menthetetlenül bűntudata támad. Jó tanács: a férfiak nem mindig értik, amit a nők nem mondanak ki, néha azt sem, amit kimondanak, mégis ez utóbbival érdemes próbálkozni.
2-es számú hazugság: ?Úgy szeretlek, ahogy vagy!?
?és nem akarom, hogy változz! Ez úgy szép, ahogy van, és a legtöbb nő ezt adott helyzetben így is gondolja, például amikor a párja a kedvében járt, ha valamitől nagyon boldog. Alapesetben ez a kijelentés azonban nem 100 százalék, hogy egyezik a valósággal.
3-as számú hazugság: ?Engem aztán nem zavar, ha más nőket is megbámulsz!?
Vagy az illető nő tényleg a világ legmegértőbb, legvagányabb asszonya, vagy egyszerűen nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy nem zavarja, ha a partnere más nők után is megfordul; egyszerűen pocsék, ha az ember lánya nem azt érzi, hogy párja számára ő a legszebb.
4-es számú hazugság: ?Jó fejek a barátaid!?
A 2-es számú füllentéshez hasonlóan ez sem mindig egyértelműen füllentés, ám ha nem tud beilleszkedni, ha kívülállónak érzi magát, akkor ez a kijelentése biztosan nem igaz. Hogy miért mondja? Mert tudja, hogy a férfinak fontosak a barátai.
5-ös számú hazugság: ?Mondd már! Bízz bennem! Ígérem, nem fogok kiakadni!?
Ez egy trükkös kijelentés, a kijelentés pillanatában ugyanis egyáltalán nem lehet tudni, hogy ?min nem fog kiakadni?. Ez a kijelentés egy eszköz ahhoz, hogy partneréből kiszedje az igazságot. A nő sejti, hogy ez akár fájhat is, de ennek ellenére hallani akarja. Legtöbbször a főztje, a külseje a téma. Hogy mi a helyes válasz ilyenkor? Az őszinte kritikát kevesen bírják, érdemes azt pihe-puhán becsomagolni.

Hozzászólások: