EGY ÜZENET, AMELYET SZERETNÉK ELJUTTATNI A NŐKHÖZ!

Én nem hiszem, hogy a szépség attól függ, hogy mennyire feszes a hasunk, mennyire ér össze a combunk, mennyire hibátlan a bőrünk. 

Valahol azt érzem, hogy extrém világot élünk. A nők egyik része görcsösen hajtja a kockás hasat, a másik felvett egy pajzsot és azt hirdeti, hogy a túlsúly boldoggá tesz, abban van az igazi szépség. 

Az én igazságom a kettő között van. Tegyél meg mindent magadért, a testedért egészen addig, amíg boldog vagy benne. Nem biztos, hogy ez egy kockás hasat rejt, nem biztos, hogy egy tökéletesen kerek popsit, de a női szépség nem a részletekben van. A szépség nem egy szám, nincs aki előírja, hogy mitől lesz valaki szép. Van, aki egy kicsit kerekebb csípővel, egy kis párácskával a hasán őrült szexis és mindenki oda van a testéért, míg van, akinek kockás a hasa, tökéletes a teste és senkit nem hoz lázba. 

1000_horrorpopdarling-20090607120508-0-original_20150429_095631

A mozgás azért kell, hogy te tudd, hogy mindent megtettél önmagadért, hogy felszabadítsd az energiáidat, megtapasztald mire képes a tested. Az egészséges táplálkozás azért, hogy ezt a csodálatos ajándékot sokáig élvezhesd. 

Innentől kezdve pedig csak az a dolgod, hogy élvezd, büszke legyél arra, amid van. Mert a női szépsége szerintem ebben rejlik! Nem tökéletes a test? 

Marylin szavaival élve:

“A tökéletlenség szép, az őrület zsenialitás, és még mindig jobb nevetségesnek lenni, mint halál unalmasnak.” 

Egyetértesz? Oszd meg másokkal is ezt a gondolatot!

Hozzászólások: