A fülöp-szigeteki doktor talált egy gyógyszert a cukorbetegségre, amelyhez mindössze 5 percre van szükség

A cukorbetegség nagyon súlyos betegség, amely életveszélyes következményekkel járhat, ha nem kezelik megfelelően. Sajnos egyre gyakoribbá válik minden korosztályban és nemre való tekintet nélkül, és a legrosszabb az, hogy ha kialakul, élethosszig tartó kezeléssel jár. A betegség előrehaladtával vese károsodást, idegkárosodást, esetleg amputációt és még vakságot is okozhat a kialakuló szövődményekkel.

Egy Fülöp-szigetek-i orvos 5 évig kutatta a cukorbetegséget.

A Nemzetközi Diabetes Szövetség szerint a Fülöp szigeteken nő a cukorbetegek száma a világon a leggyorsabban. Annak ellenére, hogy széleskörű kutatások zajlanak annak érdekében, hogy gyógyulást találjanak erre a betegségre, az inzulin felfedezése óta még mindig nem született hatékony gyógyszer.
Dr. Jaime Dy-Liacco, az anyagcsere-betegségek kutató orvosa azonban azt állítja, hogy megtalálta a cukorbetegség gyógyszerét, és csak öt percre lesz szükségünk hozzá. A 82 éves Fülöp-szigeteki szakértő szerint nem a cukor  a cukorbetegség alapja, hanem oka hat esszenciális ásványi anyag hiánya a szervezetben. Ha a szervezetnek megvan a szükséges mennyisége ebből a hat ásványi anyagból, annyi édességet ehetünk, amennyit csak akarunk. A felfedezései alapján különleges receptet tervezett, amely a szervezet számára biztosítja a szükséges ásványi anyagokat a cukorbetegség leküzdéséhez.

Íme a recept:

Szükséged lesz:

12 db chili paprika (siling labuyo)
2 nyers tojás
½ teáskanál tengeri sót

Így készítsd el

Reszeljük vagy vágjuk apróra a chili paprikát, és keverjük össze a nyers tojással. (kesztyűben végezzük a munkát, mert nagyon csípős). Adjuk hozzá a tengeri sót és igyuk meg. A legjobb az, hogy kevesebb, mint 5 perc alatt elkészíthető, de kiváló eredményeket hoz. Próbáld ki, és mondd el, mit gondolsz.

Hozzászólások: