Ha nem tiszteled a férjed, annak hatalmas ára lehet!

Az egyik nap egy nagyon érdekes cikket olvastam: “Amit a nő gondol a férfiról, a férfi olyanná fog válni”, ez egy érdekes dolog. Mindig ez történik, és ezt nem tudjuk megváltoztatni, titokzatos dolog.

Egy nő annyira erős, olyan finoman tud reagálni, hogy nem tudsz neki ellenállni. Ha a nő vesztesként könyveli el a férfit, akkor a férfi az is lesz. Másrészt pedig a nő nagyon is jól gondolkodik.

Elgondolkodtattak ezek a szavak, ma szeretnék megosztani veletek is néhány gondolatot.
Amikor egy férfi nem ért valamihez, vagy a nőnek valami nem tetszik benne, akkor az mindig beszédtéma lesz a barátnőkkel, a nő anyjával, mert ha ezeket a dolgokat nincs kivel megbeszélni, akkor a nő mindig erre gondol.

Miért csinálják ezt a nők?

Mert ha kimondjuk, mi az ami zavar, azt már tudjuk kezelni. Másokat elítélünk, de magunkat nem látjuk, azt nem vesszük észre, hogy mi milyenek vagyunk, mert sokkal nehezebb elfogadni és kijavítani a mi saját hibáinkat.

Elítéljük a férjünket, mert magunkról azt gondoljuk, hogy jobbak és okosabbak vagyunk nála, mert másképp nem figyelnek ránk.

Azt nem tudjuk, hogy nem kell a férjünket kritizálni, csúnya szavakkal illetni mert ,ha így viselkedünk vele, akkor biztosan talál egy új feleséget magának.

Amikor rosszul érezzük magunkat a bőrünkben ,akkor úgy érezzük, hogy valakin ki kell töltenünk a haragunkat. Azért ítéljük el a férjünket, mert azt szeretnénk, hogy valaki segítsen, nem tudjuk mit kezdjünk a tehetetlenségünkkel, nem tudjuk, hogyan változtassunk egyedül.

Amikor az anyánknak panaszkodunk a férjünkről, akkor azt szeretnénk, hogy valaki mellénk álljon, bátorítson bennünket, hogy megoldhassuk a nehéz helyzeteket. Amikor a férjünket hibáztatjuk, azért mert nem tesz boldoggá, akkor mi blokkoljuk az energiát vele szemben és nem állunk ki mellette.

Mik a következmények?

Amikor egy nő panaszkodik a férjéről, akkor ő nem tiszteli azt, sőt eltávolítja magától. Ilyenkor a férfi leértékeli magát. Ha állandóan kritizálunk, akkor megromlik a kapcsolatunk és a saját magunkkal való kapcsolat is. Mindezek a dolgok zavarják az idegrendszert ,ezért megtelik a testünk és a lelkünk negatív energiával.

A nő energiája, a férfi számára olyan mint egy hajtó erő, ő ettől lesz sikeres. Ha a nő nem tiszteli a férjét és ezt a gyerekek előtt is kimutatja, akkor a gyerekeknek is ugyanaz lesz a véleményül az apjukról, mert a gyereknek nem kell ezt mondani, ő megérzi.

A férj iránti tisztelet hiányának nagyon nagy ára van

Amikor a férjünkről panaszkodunk a barátnőinknek, akkor ők általában “jó tanácsokat” adnak. Ha az anyánknak panaszkodunk, a férjünkről akkor egy szoros kapcsolatot alakítunk ki az anyánkkal, mert szövetkezünk vele. Ebben az esetben a férfi tekintélye csökken az anyánk szemében, ha a férfi annyira rossz, akkor a nő hazaköltözik az anyjához.

Ha a barátnőinknek panaszkodunk a férjünkről, akkor azt várjuk, hogy mellénk álljanak, de ez nem vet jó fényt ránk nézve. Amikor egy nő kibeszéli a férfit, akkor azért teszi, mert azt gondolja, hogy ő jobb nála. Ilyenkor mindig lazul a kettőjük között lévő láthatatlan kapcsolat.

Bármilyen vita, a férjjel azt érzékelteti, hogy ő már nem álmaink férfija, már nem szeretjük őt. A nehéz helyzetekben is meg kell tudnunk oldani a dolgokat anélkül, hogy sértegetnénk egymást.

Mit kell tennünk

Próbáljuk meg nem kritizálni a férjünket és ne gondoljunk rosszat róla. A nő ereje belül rejlik és a gondolataiban. Ha pozitívan gondolkodunk a férjünkről, akkor ő érezni fogja ezt és azt is, amikor rosszat gondolunk róla.

Ne kritizáljuk a férjünket a család és az ismerősök előtt, ne panaszkodjunk nekik róla, mert ők nem ismerik a helyzetet és rossz tanácsokat fognak adni. Ami ennél is rosszabb, hogy ez megalázó a számára. A nő az energiáját, a férjével történő társalgásra kell fordítsa és nem arra, hogy a háta mögött beszéljen róla.

Kedves hölgyek ne a férj legyen az akit hibáztattok, tanuljátok meg tisztelni őt és akkor a férj is sikeresebb lesz és a kapcsolatotok is jó lesz. A férfi a boldogságot csak attól a nőtől tudja elfogadni, aki szereti! Ez nem azt jelenti, hogy nem mondhatjuk el az édesanyánknak, ha valami bánt minket, de ne panaszkodjunk folyton a férjünkről. Mind a két félnek be kellene tartania ezt a szabályt ahhoz, hogy a kapcsolat jól működjön. Ha egy kapcsolatból elvész a tisztelet, ott lassan a szeretet is megszűnhet.

Hozzászólások: