Egy ilyen nővel soha nem szabad együtt élni! 11 jel, amiből már ha 4 passzol, ő egy igazi boszorkány!

Mindannyian rendelkezünk negatív tulajdonságokkal is, de hajlandóak vagyunk tenni azért, hogy fejlődjünk, és változzunk. Ha valaki az alábbi jellemzőkkel rendelkezik, főleg, ha többel is ezek közül, akkor azzal jó, ha nem kötöd össze az életed hosszútávra.

Az ilyen típusú nő, nem ajánlott feleségnek! Főleg, ha nem hajlandó a változásra!

1.Ha nem fontos más, csak önmaga

Az a nő, aki csak a saját boldogságával, és a saját életével törődik nem lesz képes egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat kialakítására. Csak olyan nőt vegyél el feleségül, aki foglalkozik másokkal is.

2.Aki mindig dominálni akar

Ez a típusú nő nem nem ismeri az egyenlőséget, teljességgel meg van győződve róla, hogy ő a domináns minden helyzetben, csak neki lehet igaza.

3.A szent nő

Ha állandóan csak a Bibliát, vagy más spirituális írásokat olvas, akkor azt jelenti, hogy nem képes a hétköznapok realitásában élni. Nem tudja megoldani a problémákat, nem élvezi az életet, nincs humorérzéke.

4.Skalpvadász nő

Ennek a nőnek csak az a fontos, hogy minél több férfit meghódítson. Csak azért van egy férfi mellett, hogy büszkélkedhessen vele. Számára nagyjából csak a külső fontos, és, ha valami változás történik, akkor rögtön elhagyja az illető férfit.

5. Büszke nő

Neki mindenből a legjobb kell, nem éri be az átlagos jóval soha. Nem nyugszik addig, míg nem kapja meg a legjobb autót, a legjobb házat, a legjobb munkahelyet. Ezekkel pedig állandóan büszkélkedik. Ha nem kapja meg a tökéletes férfit, akkor egész életén keresztül viszonyítani fogja másokhoz a párját.

6. Soha nem nyugszik

Állandóan van valami mondanivalója, mindig van egy jó ötlete, vagy éppen fel kell hívjon valakit, esetleg megy valahová. Ő az örökmozgó típus, álmában is tervez.

7.Függőségben élő nő

Mindig a múltjáról beszél, nem tud elszakadni a már megtörtént, balul elsült dolgoktól. Problémája lehet az alkohollal, cigarettával, drogokkal.

8. Tartozások rabja

Nagyon sok tartozása van mindig, számára soha nem elég az a pénz, ami van. Nincsenek a pénzzel kapcsolatban korlátai.

9.Házas asszony

Nem sok értelme van kikezdeni egy házas asszonnyal. Még, ha idővel elválik, és jóra is fordul minden, érdemes arra gondolni, hogy, ha egyszer megtette, hogy kilépett a házasságból, miért ne tenné meg másodszor is.

10. Hazudós

Szokott füllenteni, hozzátenni a dolgokhoz? Ez nem vall egy egyenes, őszinte jellemről, éppen ezért jó, ha nem kezdesz ki egy ilyen nővel soha.

11.Félős

Ha annyira félős valaki, hogy házat sem hajlandó elhagyni, vagy nem akar társaságba járni, az bizony már problémát jelenthet. A félelősség akadályokat állíthat a hétköznapi tevékenységekbe is.

Hozzászólások: