NAGY SZERELMI ÖSSZEILLŐSDI: KIVEL, MILYEN A KAPCSOLATOD CSILLAGJEGYED SZERINT

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Az Ikrek és a Kos, bár a kívülálló erről talán mást gondol, megértik egymást. Ez mindaddig így lesz, míg egy-egy perpatvar után képesek kibékülni.

A Kos a Kossal kapcsolatot a heves érzelmi reakciók jellemzik, tányérvagdosós veszekedések és lángolóan szerelmes kibékülések. Ha megtalálják a közös hangot, az aranylakodalmukig nem unatkoznak.

A Bikával feltehetően nem lesz felhőtlen a Kos viszonya. A Kos nagyvonalúbb, mint a Bika, s ez bizony hosszú távon nehézségeket okozhat.

A Kos kiválóan ért ahhoz, hogy a Halak esetleges rossz hangulatát sugárzó optimizmusával oldja. Ez azonban még nem elég a tartós kapcsolathoz.

A Vízöntővel változékony, de alapvetően boldog kapcsolatot alakíthat ki a Kos. Mivel mindketten ötletgazdagok, átsegíthetik egymást a nehezebb feladatokon.

Kapcsolata a Bakkal változó. Támogathatják egymást, de néha indokolatlan veszekedések mérgezik viszonyukat. A felesleges viadalok mindkettőjüknek veszteséget okoz.

A Nyilassal a Kos tüzes szerelemre számíthat. Azt is mondhatjuk, kapcsolatuk nagy egymásra találás. Házasságukban, esetleg, egyetlen gond lehet, néha könnyelműen bánnak a pénzzel.

A Skorpióval a Kos az esetek nagy részében nem számíthat tartósan jó viszonyra. Ez a kapcsolat állandó harc két erős egyéniség között.

A Mérleg és Kos viszonya klasszikus esete az ellentétek vonzásának, majd minden esetben házasság lesz belőle, mégpedig tartós, és egy cseppet sem unalmas.

Az Oroszlán és a Kos kapcsolata lángoló nagy szerelem, ami ide-oda mozdul a háború és a béke között. Ha nem túl fiatalon kerülnek össze, szerencsés házasság lehet.

A Szűzzel a Kosnak ellentmondásos lesz a viszonya. A Szűz lesz a kapcsolathoz ragaszkodóbb, a Kos szeretne ebből előbb-utóbb kiszállni.

A Rák úgy érzi, mindig a Kosra vágyott, de egy idő után a rajongás elmúlik, néha akár gyűlöletbe is fordulhat.

620x0-83

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A Rák férfival kiváló lehet a kapcsolata, nem fognak csalódni, bár ritkán lesz találkozásuk szerelem első látásra.

Az Oroszlánnal nem lesz túl jó a kapcsolata. Mindketten túlságosan ragaszkodnak saját véleményükhöz.

Az Ikrek partnert a Bika nagy szeretettel vállalná, bajt csak az okozhat, hogy az Ikrek nehezen maradnak meg egy ember mellett.

A Kossal szerencsés esetben jól kiegészíthetik egymást. Ha a Bika kezeli a kasszát, mindig lesz benne pénz.

A Bikák általában megértik egymást. Különösen akkor, ha azonos érdeklődési körük erősíti egymás munkáját. Ugyanez okból, hogy a mániáikhoz is ragaszkodnak, feszültségeket vetíthet előre.

A Halak a maga álomvilágában érzi jól magát, de jól kijön a gyakorlatias Bikával, s mi több a szexben is megértik egymást.

A Vízöntő hagyja magát elsodorni a Bika lendületétől, viszont egy idő után ráunhat partnerére, és akkor már csak a szabadulásra tud gondolni.

A Bak a Bika számára felér egy lottófőnyereménnyel. Ideálisnak mondható választás minden szempontból.

A Nyilassal szexuálisan jól kijön a Bika, mégsem biztos, hogy tartós lesz kapcsolatuk. Elképzelhető azonban, hogy ha valaki enged a kapcsolatban, akkor együtt maradhatnak.

A Skorpió a Bikát is lángra lobbantja, de a szenvedélyes viszonyt féltékenységi jelenetek mérgezhetik.

A Mérleg és a Bika számára legfontosabb a szerelem. Ebben nem is lesz köztük semmi hiba, viszont az anyagiakban nehezen tudnak egyetérteni.

A Szűzzel jól kiegészíti egymást, tartós kapcsolatuk lehet.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Az Ikrek aktivitása, életkedve jó hatással lehet a Rákra, de ezzel együtt sem biztos, hogy a kapcsolat sikeres lesz.

Az Ikrek a saját jegyével jó és változatos kapcsolatra számíthat. Mindketten tele vannak programokkal, sziporkázó ötletekkel.

A Kossal való kapcsolata jól indul, a mézeshetek elmúltával azonban gondok lehetnek. Kölcsönös engedményekkel fenntartható a kapcsolat.

A Bika társsal féltékenységi jelenetekre számítson, s nem árt, ha önvizsgálatot tart, hátha tehet valamit a kapcsolatért.

A Halakkal is reményteljes lehet a kapcsolata, de a kezdeti érdeklődést nehéz lesz fenntartani. Nehéz, de nem lehetetlen.

A Vízöntővel megértik egymást, majdhogynem egyformák. Kötetlenségben és boldogságban élhetnek az idők végezetéig.

A Bakkal hamar összeakad a szarvuk, s ez esetben nem biztos, hogy erőltetni kell a kapcsolatot. A Bak számára túlságosan extrém az Ikrek jegy szülötte.

A Nyilassal kellemes kapcsolat vár az Ikrekre, de nem biztos, hogy hivatalosan is egy életre összekötik a sorsukat.

A Skorpió könnyen rabul ejtheti az Ikrek szívét, amit később az Ikrek megbánhat. Esély van azonban arra, hogy történetük boldog révbe ér.

A Mérleggel jó az Ikrek esélye a boldog párkapcsolatra. Egymást kölcsönösen szórakoztatónak tartják, sokat adhatnak és kaphatnak kapcsolatukban.

A Szűz, bár igyekszik, nehezen tudja elkápráztatni az Ikreket. Ugyan vonzzák egymást, de okosabban teszik, ha nem törekszenek hosszú távú kapcsolatra.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

A Kos sok könnyet és fájdalmat hoz a Ráknak. Ezzel együtt mégsem reménytelen ez a kapcsolat sem. Idő kell hozzá.

A Bika a Rákkal szerencsés házasságot köthet, tartós boldogság lesz osztályrészük, mert mindketten példás szülők.

A Halak és a Rák szenvedélyes kapcsolatba bonyolódhat. Mély, őszinte érzések, nagy lelki megértés és csodálatos éjszakák várnak rájuk.

A Vízöntő és a Rák kapcsolata nem ígérkezik tartósnak, bár szerencsés csillagállás esetén kedvező fordulat várható.

A Bak alkalmas partnernek tűnik a Rák számára. Érdemes apróbb engedményekkel is elmélyíteni a viszonyt.

A Nyilas nem biztos, hogy jó választás a Ráknak. Gyengédségét, odaadó érzelmeit partnere csak ritkán méltányolja.

A Skorpió és a Rák ideális házasságban találhatja meg boldogságát. Kevés jobb kapcsolat képzelhető el ennél.

A Mérleg is harmonikus kapcsolatban élhet a Rákkal, ritkán zördülnek össze, mindketten szeretik a békét.

Az Oroszlán valóban uralkodónak érezheti magát a Rák mellett, s ha ez a szereposztás mindkét félnek megfelel, akkor tartós lehet a viszony.

A Szűz néha szavaival megbántja a Rákot, ám ha sikerül békét kötniük, viszonyuk tartós lehet.

Az Ikrek a Rákkal nehezen találja meg az összhangot, lehet, hogy többször kell próbálkozniuk, lehet, hogy jobb, ha külön úton járnak.

A Rák a Rák társsal nem túl szerencsés párosítás. Nyugodt, kellemes viszonyuk lehet, de mindkettejüknek maradnak kielégítetlen vágyai.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

A Kossal csodálatosan összeillik az Oroszlán, mindketten nagyvonalúak, uralkodásra termettek. Emiatt azonban nem árt, ha néha engedményeket tesznek egymásnak.

A Bikával az ágyban jól érzi magát az Oroszlán, azon kívül azonban több ok miatt is veszekedésre kell számítaniuk. Kérdése, hogy sikerül-e kompromisszumra jutniuk.

A Halaknak imponál az Oroszlán, de fordítva nem ilyen egyértelmű a helyzet. Kapcsolatuk kimenetele éppen ezért meglehetősen bizonytalan.

A Vízöntővel remekül összeillik az Oroszlán, szerelem lehet első látásra. Ahhoz azonban, hogy a kapcsolat tartós maradjon, a Vízöntőnek engednie kell.

A Bak csodálja az Oroszlán megjelenését, magabiztosságát. Azt a könnyedséget, ahogy sikereit eléri. Ám ennél a tartós boldogsághoz többre lesz szükség.

A Nyilas és az Oroszlán hosszú távú kapcsolatra készülhet. Sok mindent kölcsönösen becsülnek egymásban, de az Oroszkán azért néha harapni is tud.

A Skorpióval szenvedélyes viszonyba bonyolódhat az Oroszlán, de gyakran összekaphatnak akár apróságokon is.

A Mérleggel szép pár lehet az Oroszlán, és nem csak szép, hanem szerencsés és boldog is. Lehet nekik gratulálni.

A Rák és az Oroszlán szerelmi csatájában nehezen lehet győztest hirdetni. Ha nem akarják egymást legyőzni, akkor boldogok lehetnek.

Az Oroszlánok az Oroszlánokkal változatos együttlétre számíthatnak. Lehet viszonyuk kiemelkedően jó is, rossz is. Ha képesek kompromisszumra, akkor boldogok lehetnek.

A Szűzzel jól kijöhet az Oroszlán, de nem biztos, hogy ez lesz a világ legszenvedélyesebb kapcsolata.

Az Ikrek csodálja az Oroszlán erejét, szépségét, győzni tudását. Ha intellektuálisan is kijönnek egymással, akkor tartós lehet együttlétük.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

A Kossal hosszú távon sokszor fognak veszekedni, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének szerető viszonyban.

A Bika és a Szűz is realista, mindketten szeretik a szépet, jó ízlésűek, csendesen, békésen élhetnek az idők végezetéig.

A Halakkal két különböző karakter, ám jól kiegészítik egymást. A Szűz kiválóan ért ahhoz, hogy biztos alapokat építsen, vitáik persze lesznek.

A Vízöntő és a Szűz az élet számos dolgában azonos álláspontot képvisel, s erre alapozhatják kapcsolatukat. Segíthetik egymás karrierjét.

A Bak ideális társ lehet a Szűz számára. Tartalmas kapcsolatban élhetnek, érdemes örökre elköteleznie magát mindkét félnek.

A Nyilassal vonzzák egymást, ezért sokszor találkoznak, de nem biztos, hogy együtt is maradnak.

A Skorpió a Szűzzel jó kapcsolatot alakíthat ki, stabil anyagi bázissal. Az viszont nem kizárt, hogy néha kitekintgetnek az otthon falai közül.

A Mérleggel szép, harmonikus viszony ígérkezik, de, sajnos az ígéret nem mindig válik be. Azért lehet próbálkozni.

A Rák hűvösnek véli a Szűzet, aztán hogy jobban megismerik egymást, álláspontja változni fog, jól kiegészítik egymást.

Az Oroszlánnal a szerelemben nem mindig értik meg egymást, ha nem muszáj, nem kell erőltetni a kapcsolatot.

A Szűz a Szűzzel roppant józanul élhet. De nem biztos, hogy ez ellenükre van. Ritkán gyúlnak olthatatlan szerelemre egymás iránt.

Az Ikrekkel szellemileg kiváló társak, bár a Szűz kritikáját nem mindig fogadja megértés. Ebből aztán súrlódások, veszekedések keletkezhetnek

 

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

A Kos és a Mérleg tartós kapcsolatot alakíthat ki, melyből akár házasság is lehet. Szeretetteljes családi életet élnek.

A Bikával a Mérleg élvezetes szerelemre, élvezetes együttlétre számíthat. Szeretik, értékelik egymást, s ha néha külön útun is járnak, mindig összefutnak.

A Halak jegyű partnerrel jól kijön a Mérleg, mindketten szeretik a békés, nyugodt életet. De mert nem elég határozottak, kapcsolatukat tönkreteheti egy erőszakos harmadik felbukkanása.

A Bakkal nem lő bakot a Mérleg, büszkék lehetnek egymásra, s ha sikerül tartalmas, közös programot találniuk, akkor könnyen elvarázsolhatják egymást.

A Vízöntő és a Mérleg ideális páros lehet. Kétszer is meggondolják, hogy valamely, kapcsolatukat veszélyeztető dolgot tegyenek.

A Nyilas és a Mérleg már az első látásra megkívánhatják egymást. S ha ez így van, akkor pár hónap után mehetnek az anyakönyvvezető elé.

A Skorpió féltékenységét a Mérleg jó diplomáciai képességével általában leszerelheti. Ám ha mégsem sikerül, akkor baj lehet.

A Mérleg a Mérleggel tökéletesen jó viszonyban lehet, ennek ellenére nem biztos, hogy gyorsan házasságot kötnek, hiszen egyik fél sem szeret „kapkodni”.

Az Oroszlán valóban királyi módon élhet a Mérleggel, mert a Mérleg hajlandó kompromisszumra, amit az Oroszlán is értékel.

A Rák és a Mérleg kettőse nehezen találja a közös nevezőt. Ez viszont, inkább előbb, mint utóbb kapcsolatukat szétzilálhatja.

A Szűz és a Mérleg kapcsolatát gyakran zavarják meg kisebb-nagyobb békétlenségek, ha tehetik, kerüljék egymást.

Az Ikrek Mérleg viszony is nagy egymásra találás. Érhetik őket apróbb-nagyobb csalódások, de ezeket közös akarattal kivédhetik.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

A Bika és a Skorpió tartós és jó viszonyra számíthat. Szeretik és tisztelik egymást, annak ellenére, hogy néha nagyokat veszekednek.

A Kossal a Skorpió változatos, erotikus kapcsolatot alakíthat ki, de nem tesz jót viszonyuknak, ha nem őszinték egymással. Kos jegyű hírességek.

A Halak szerencsésnek mondhatja magát, ha Skorpió társra bukkan. Nem fogja megbánni érzelmeit, mert társa szenvedéllyel viszonozza azt.

A Bak és a Skorpió is becsvágyó, ezért egészen jól megérthetik egymást, mi több a Skorpió akár lángra is lobbanthatja partnerét. A Nyilas a rá jellemző optimizmussal közeledik a Skorpióhoz, s ha a terve házasság, akkor nem is fog csalódni-

A Skorpió megérti Skorpió jegyű társát, de sajnos energiáikat gyakorta napi harcaikra pazarolják, éppen ezért nem szerencsés választás.

A Mérleggel keresik egymást, de csak ritkán alakul ki kapcsolatukból tartósan mély viszony. Akkor viszont senki sem állhat közékük.

A Szűzzel is jól megérti magát a Skorpió. Apróbb-nagyobb gondjaik lehetnek, de nem olyan jelentősek, hogy kapcsolatuk rovására menne.

Az Oroszlán és a Skorpió is szenvedélyes jegy. Nehéz lesz megúszniuk kapcsolatukat veszekedés nélkül, arra kell törekedniük, hogy ne sértsék meg egymást.

A Rák–Skorpió viszonyban a Skorpió irányít. S ez nem baj, mert képes kihozni partneréből minden téren a maximumot.

Az Ikrekkel eleinte kiegyensúlyozatlan a kapcsolata, de a különbség fokozatosan csökken közöttük. Igaz, addig lesz néhány veszekedés a „küzdő felek” közt.

 

NYILAS (XI. 23. – XII. 21.)

A Nyilas és a Bika kapcsolata előbb-utóbb beteljesedik, de inkább utóbb, mert a Nyilas nem akar gyorsan házasodni.

A Kossal szenvedélyes viszonyt kezdhet a Nyilas, ám szerelmük lángja hamar ellobbanhat.

A Halak jegyű partnernek sok minden tetszik a Nyilasban, a temperamentuma, a határozottsága. Ha e tetszés tartós marad, nincs akadálya kapcsolatuknak.

A Vízöntővel szexuálisan remekül megérti magát a Nyilas, csak az lehet gond, hogy ritkán találkoznak.

A Bakkal nem mindenben értik meg egymást. És az is előfordulhat, hogy az ellentéteik jönnek előtérbe, akkor pedig nem sok jóra számíthatnak.

A Nyilas a Nyilassal úgy élnek együtt, mintha örökös nászúton lennének. Ebből, amikor jönnek a munkás hétköznapok, adódhatnak kellemetlenségeik.

A Skorpió és a Nyilas megértik egymást a szerelemben. Mégis előfordulhatnak közöttük kínos féltékenységi jelenetek.

A Mérleggel nagy és tartós lehet a Nyilas szerelme, ha nem akarják korlátozni egymás szabadságát. Ezen áll vagy bukik kapcsolatuk.

A Szűzzel vigyázzon a Nyilas, a kapcsolat kétesélyes. Nehéz rátalálniuk a helyes arányokra, de ha sikerül, akkor boldogság az osztályrészük.

Az Oroszlánnal is remekül megérti magát a Nyilas. Kellemes és biztos marad kapcsolatuk akkor is, ha összeházasodnak.

A Rák és a Nyilas kapcsolata kevés jóval kecsegtet. Rengeteg szerencse kell ahhoz, hogy tartós viszonyt alakítsanak ki.

Az Ikrekkel a Nyilas általában „ól berendezett” életet élhet. Fontos szempont, hogy amennyire lehet, anyagilag ne függjenek egymástól.

BAK (XII. 22. – I. 20.)

A Bak nő számára az Oroszlán: nem igazán jó választás. A Bak túlságosan reális, túlságosan visszafogott a lángoló, és hódítását évezni akaró Oroszlánnak.

A Rák férfinak imponál a Bak hölgy céltudatossága, határozottsága. Ebben a kapcsolatban a hölgynek kell megszerveznie az együttélés reális alapját.

A Szűz férfi a Bak hölgy számára kitűnő választás. Remekül kiegészítik egymást, céltudatosan haladnak előre. Talán csak egy zavaró körülmény akadhat, kapcsolatuk nem teng túl az izzó szenvedélytől, bár ez nem zavarja őket.

A Mérleg férfival való kapcsolat átlagos, kiegyensúlyozott kapcsolatot sejtet. Ebben az együttlétben ritka vendég a nagy öröm, igaz kerüli őket a bánat is.

A Skorpió férfi csodára képes a józan Bak hölgyekkel is. Képes őket lángra lobbantani, hogy aztán senki másra rá se nézzenek. Veszélyesen szenvedélyes kapcsolat.

A Nyilas férfinak a Bak nő mellett nem sok szabadideje marad. Karrierjét mindenben támogatja, ám a forró éjszakákat nem viszik túlzásba.

A Bak nő a Bak férfival leginkább csak a munkában értiki meg egymást. Az élet más területein folyton csatába bonyolódnak. Nem tűnik jó választásnak.

A Bak nő szívesen segíti mindenben a Vízöntő férfit, de nem hagyja, hogy az erősebb nem képviselője hordja a nadrágot. Ezt azonban a Vízöntő férfi nem bánja.

A Bak nőre eleinte hatással lehet a Halak férfi romantikus elképzelése az élet dolgairól, később azonban fokozatosan a Bak józansága rendezi be közös életterüket.

Bika jegyében született férfi a sors kegyes ajándéka lehet. Az élet fontos kérdéseiben megértik egymást.

A Kos férfi nem a Bak nőről álmodik, s ez a megállapítás fordítva is igaz. A Kos semmiképp sem akar emancipált asszonyt.

Ha az Ikrek férfi számára a munkahelyi karrier minden másnál előbbre való, akkor jó partnere lesz ebben a Bak hölgy. Viszont nem biztos, hogy ez a legfontosabb dolog az életben.

VÍZÖNTŐ (I. 21.– II. 19.)

Vízöntő és a Bika nehezen találja meg a közös hangot. Nem mondjuk, hogy ez lehetetlen, de kicsiny a valószínűsége.

A Kossal szép és tartós szerelem várható, akkor, ha a Kos nem törekszik kizárólagosságra a kapcsolatban. Unatkozni biztosan nem fognak.

A Halak és a Vízöntő több dologban is egyetért, jól meglesznek tehát együtt. Ez nem jelenti azt, hogy kapcsolatuk örökös lángolás.

A Vízöntő jól kijön hasonló jegyű társával. Sikeres lehet a házasságuk, ha nem hagyják, hogy elszürküljön a kapcsolatuk.

A Bak és a Vízöntő szexuálisan jól megértik egymást. Ugyanakkor lesz néhány olyan momentum az életükben, amin vitáik lesznek. Ha életviteli elveiket közelítik egymáshoz, akkor a házasságuk is tartós lehet.

A Nyilassal szabad és boldog kapcsolatot alakíthat ki a Vízöntő. Kölcsönösen becsülik egymást, vagyis kitűnő házastársak lehetnek.

A Skorpióval lángoló viszonyba bonyolódhat a Vízöntő, de kapcsolatukat megmérgezheti a féltékenység.

A Szűz és a Vízöntő kitűnő szellemi társai lehetnek egymással, de nem biztos, hogy emiatt együtt kellene élniük.

Az Oroszlánnal szexuálisan semmi problémájuk nem lesz. Gond abból adódhat, ha az Oroszlán egyeduralomra tör a kapcsolatban, azt ugyanis a Vízöntő nem tűri.

A Rákkal veszekedős-kibékülős kapcsolata ígérkezik a Vízöntőnek. Minden azon múlik, hogy sikerül-e közösen vállalható célt találniuk.

Az Ikrekkel a Vízöntő első látásra szerelembe bonyolódhat, mely aztán hosszú évekre, akár örökre kitarthat. Kapcsolatukat nem mérgezik súlyos nézeteltérések.

A Mérleg és a Vízöntő ideális pár. Romantika, gyengéd szerelem jellemzi kapcsolatukat.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A Rák jegy szülötte jó választásnak tűnik. Szavak nélkül is megértik egymást.

A Bika határozottsága, realitásérzéke jól jöhet kapcsolatukban, kölcsönösen dédelgetik egymást.

A Kossal egy flört erejéig jó lehet a viszony, a többi kétséges.

A Halak jegyűek Halak jegyűekkel érzelmileg és szexuálisan remek társak. Problémát az jelenthet, hogy nehezen tudják kirángatni egymást kedélyhullámzásaikból.

A Vízöntővel kiváló kapcsolata lehet.

A Bak harmóniában élhet a Halakkal. Kölcsönösen tisztelik egymást, viszonyuk mentes az anyagi érdekektől.

A Nyilas könnyen fennakadhat a Halak hálóján, s ezt egyébként nem is nagyon bánja.

A Skorpió ideális társ lehet. Nagy és mély érzelmek jellemzik ezt a párost.

A Mérleggel kezdetben minden jónak tűnik, később azonban gondok lehetnek kapcsolatukban.

A Szűz jegy szülötte és a Halak jegyűek vonzzák egymást. Nagy szerelem lehet, de ez nem tart örökké.

Az Oroszlán partner szexuálisan igen jó lehet, de viszonyuk könnyen zátonyra futhat.

Hozzászólások: