Hány éves korukban érik el a nők tökéletességük csúcspontját?

Szögezzük le, hogy a nők életük minden percében gyönyörűek és ez különösen igaz a magyar nőkre. A női szépség egyáltalán nem korfüggő, ugyanúgy tüneményesek fiatalon, mint felnőtt korukban. Tény viszont, hogy érettségük és szépségük beteljesüléséhez el kell érni azt a bizonyos kort.

2015-09-25_120911

A szépség és a vonzerő nem csak a külsőből adódik, sokkal inkább az a belső önbizalom teszi őket gyönyörűvé, amit önmagukkal szemben éreznek és a külvilág felé sugároznak.

A nők 31 évesen válnak a legszebbekké, állítja egy nemrég befejezett kutatás. A nők tökéletességük csúcspontját ebben az életkorban érik el, annak ellenére, hogy többségük ekkorra már férjhez ment, és gyermekeket is szült.

Mindez pedig nem csak a férfiak véleménye. A felmérésben 2000 férfit és nőt kérdeztek meg a témában, és a tizenéves csitrik bizony jól leszerepeltek. Ennek az is oka lehet, hogy a kérdezők arra is kíváncsiak voltak, hogy a külső kinézeten kívül mi befolyásolja még a szépséget. A legfontosabb paraméterek a válaszadók szerint az élethez való hozzáállás, és a másikra való odafigyelés. E két tulajdonság legalább annyira meghatározza a szépséget, mint maga a külső.

A nők azt nyilatkozták, hogy minél idősebbek, annál kevésbé adnak arra, hogy mások mit gondolnak róluk, és ez befolyásolja az öltözetüket is. Amikor arra voltak kíváncsiak a kutatók, hogy szerintük mi a szépség,  70 százalékuk azt mondta, hogy nem más, mint önbizalom, 67 százalék szerint a kinézet, és 47 szerint a stílus, divat (egyszerre több válasz is megjelölhető volt).

Az angliai felmérés kimutatta, hogy az ország középső-keleti részén élők költik a legtöbb pénzt egy hónapban a szépségükre, 129 fontot, az országos átlagot képviselő 105 fonttal szemben.

Hozzászólások:

One thought on “Hány éves korukban érik el a nők tökéletességük csúcspontját?”

Comments are closed.