Siener ijesztő jóslata: ??a bevándorlással kezdődik minden, a folytatás??

Nagyon sok olyan emberről hallhattunk már, aki a történelem során megpróbálta megjósolni egy-egy esemény bekövetkezését. Ők magukat prófétáknak vallják, akiknek az a feladatuk, hogy az emberiség számára megjósolják a világvégét.

Élt az 1800-as években egy férfi, akinek a jövendölései eddig mind bebizonyosodtak és jelenleg a 3 világháború kitörése az aktuális próféciája. Nicolaas a neve,dél-afrikai származású, teljes neve Siener van Rensburg. 1864-ben született és 1926-ban hunyt el, élete során számos olyan dolgot megjósolt, ami később be is következett.

Sokan Nostradamushoz hasonlítják világ vége jóslatai miatt. A 3 világháborúval kapcsolatos jóslata hamarosan aktuálissá válhat.

?Egy igazi lázadásra kerül majd sor az Európai Parlamentben, amelyet az európai bevándorlás témája szít. A harmadik világháború tavasszal fog kirobbanni ? nem sikerült megfejtenünk, hogy pontosan mely év tavaszáról beszél Rensburg ? az Egyesült Államok, Anglia, Németország és Oroszország főszereplésével?

Siener-van-Rensburg-450x450

Siener szerint a háború rengeteg áldozatot vesz majd el, Németország, Anglia, az USA és Oroszország lesznek a főszereplők ebben. Megjósolt egy másik harcot is, amely Izrael és Szíria között dúl majd és ahol atombombával ölik majd egymást a népek. A harmadik világháborúban Oroszország elbukik, Németország lesz a győztes amelynek révén minden megváltozik majd egész Európában. A határvonalak átrajzolódnak majd, az USA elveszíti tekintélyét, az angol nyelv visszaszorul és előtérbe helyeződik a német. A világ elsődleges gazdasági nagyhatalma Kína lesz. A német hatalom élére Siener egy kancellárnőt említ, akit levált majd egy erős és nagyon intelligens férfi.

Siener eddigi bevált jóslatai közül az első és a második világháború már megtörtént. A 19. században pontosan megjósolta a háború teljes kimenetelét, beleértve az AIDS megjelenését és a spanyolnáthát is, amely számos ember életét vette el. Halála utáni eseményeket is megjósolt, amelyek szintén bekövetkeztek, ilyen volt a csernobili atomrobbanás, Diana hercegnő halála és az Öböl-háború.

Az hogy ebben a témában ki szkeptikus és ki nem, az egy dolog, a bizonyítékok eddig azonban Sienert igazolják. A 3 világháború jóslatának előzményei eddig megalapozottak, a bekövetkezése egyenlőre kérdőjel.

 

Hozzászólások:

7 thoughts on “Siener ijesztő jóslata: ??a bevándorlással kezdődik minden, a folytatás??”

Comments are closed.