A cigánykártya minden csillagjegynek üzen 2023-ra valamit! Neked vajon mit mond?

Mindenkinek tartogat egy személyes üzenetet a cigánykártya a jövőnk alakulásával kapcsolatban. Ha szeretnéd tudni neked milyen személyes útmutatást ígér, lapozz lentebb és olvasd el!

 

Kos – Szerencsétlenség: A lap veszteséget, tragédiát, betegséget, hirtelen jött, gyors, negatív változásokat jelenti, de ne essünk pánikba, és ne higgyük, hogy szerencsétlen, csődtömegek vagyunk, akinek a nyomába szegődött a balszerencse!

A kártyalap valójában azt jelzi, hogy olyan pusztító erővel rendelkezünk, amivel átalakítjuk a dolgokat.Kosként előbb rombolunk, majd építünk, tehát mondhatjuk, hogy mi vagyunk a szükséges rossz.

Ez a kapcsolatainkban is megmutatkozik, mert ezzel az erővel tudjuk rávenni az embereket a változásra.Hirtelen, gyorsan éljük a mindennapokat, függetlenül attól, hogy melyik életterületről van szó.A csapásaink mindig gyorsan következnek be.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Bika – Szerelmes Nő: A személyes és személyjelölő kártyánk, ha nőnek jósolunk, akkor önmagát jelenti.Ha férfinek, akkor azt a nőt szimbolizálja, akihez érzelmileg kötődik.Rólunk azt mondja el ez a lap, hogy csupa szív emberek vagyunk, aki könnyen megszeret másokat, és mindenkiben meglátjuk a jót és a szépet.

Szeretünk mindenkivel jó viszonyt ápolni, valamint boldogan szerzünk örömöt.Emellett igényesek vagyunk, az önbecsülésünk a helyén van, de mégis szeretünk a háttérbe húzódni, hogy onnan irányítsuk az eseményeket.Nagyon sokoldalúak vagyunk, hiszen magunkban rejtjük az összes női tulajdonságot és archetípusát, tehát lehetünk anyák, feleségek, barátnők, szüzek vadak, ám előfordul, hogy bizonyos részünket nincs bátorságunk kihasználni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Ikrek – Üzenet: A személyes lapunk jelentése az isteni üzenetek, amelyek befolyásolják a sorsunkat, életünket.Ezek a jelzések bárhonnan érkezhetnek, nekünk pedig az a feladatunk, hogy észrevegyük és megértsük őket.Ez annál könnyebb lesz, minél tudatosabban élünk.

A személyes lapunk arra is felhívja a figyelmünket, hogy mi magunk vagyunk a hírvivők, akik elviszik a tudást a világ különböző pontjaira, ami nem meglepő, hiszen imádunk beszélni, információt cserélni.

A kártya azonban figyelmeztet, hogy éljünk tudatosan, ám ez sem probléma, mert arra törekszünk, hogy minden világos, érthető legyen körülöttünk, valamint másokat is próbálunk megvilágítani.

Arra is ügyeljünk, hogy jobban felfigyeljünk az életünket átható jelekre.Próbáljunk meg olykor más szemmel tekinteni magunkra, az életünkre.Szánjunk arra néhány percet, hogy elképzeljük, hogy mások mit láthatnak, ha ránk néznek!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Rák – Ház: A személyes kártyalapunk jelentése az otthon, a szűkebben vett család, a vérrokonság, a haza.Emellett szimbolizálja a fizikai síkot, az életteret, a stabilitást, a biztonságot, a zárt kapcsolatrendszereket.

Rákként mi magunk vagyunk a ház, az otthon, hiszen mindegy, hogy éppen hol vagyunk, mert képesek vagyunk másoknak és önmagunknak otthont varázsolni.

Emellett rendkívül erősen kötődünk a családunkhoz, gyerekkorunkhoz, szeretteinkhez.

Az otthon számunkra biztonságot, stabilitást, békességet, szeretetet, egységet jelent, és ezért bármit megteszünk.Hajlamosak vagyunk arra, hogy magunkba forduljunk.Amikor ez történik, akkor szeretünk egyedül lenni, ám máskor tárt karokkal várjuk az embereket.Próbáljunk mindig nyitottak maradni!Ha csalódás ér, akkor ne emeljünk falakat magunk köré.

 

Oroszlán – Pénz: A személyes kártyalapunk jelentése pénz, anyagi javulás, a meglévő lehetőségek kiaknázása, vagyon, gazdagság, termelékenység, anyagi gyarapodás, banki ügyletek, hitelek, kereskedelem, szolgáltatások, eddig ismeretlen pénzforrások megjelenése, ajándékok, a szeretet alsóbbrendű aspektusa, életenergia, mozgatóerő, értékmérő.

Esetünkben a pénz, az anyagiak, a karrier, a luxus, az egzisztencia kulcsfontosságú dolog.Ezért makacsul ragaszkodunk, de ugyanakkor mindent megteszünk, hogy önerőből szerezzük meg őket.

Oroszlánként önmagunkat tekintjük az elsőnek és legfontosabbnak az életünkben.Ez azért veszélyes, mert a hatalmas egonkkal könnyen lenézhetünk másokat.Amikor van mit a tejbe aprítanunk, akkor szívesen, nagylelkűen adunk másoknak, esetleg ajándékkal lepjük meg őket, ugyanis valójában aranyból van a szívünk, és szívesen segítünk.A hatalmas akaraterőnk, kitartásunk miatt sokra visszük az életben.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Szűz – Kevés pénz: A kártyalapunk az apróbb, jelentéktelen változásokat jelenti, illetve anyagi helyzetet, és annyi pénzt, ami a megélhetéshez kell.Ez nem jelenti azt, hogy egész életünkben kevés pénzből kell megélnünk, hanem azt mutatja, hogy fogadjuk el azt, amit az élet felkínál, értsük meg és teljesítsük be a sorsunkat.

Bízzunk meg a felsőbb erőkben, valamint abban, hogy az élet mindig biztosítja számunkra azt, ami a megélhetéshez kell.

Emellett stabilitást is szimbolizál a kártyalap, mert törekszünk a biztonságra, a döntéseinket pedig okosan hozzuk meg.Nekünk nem kell félnünk a nincstelenségtől, mert az egyik legnagyobb erényünk a mértékletesség.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Mérleg – Örvendezés: A személyes kártyalapunk az ünnepek fontosságát hangsúlyozza, ugyanis a hétköznapokat ez teszi színesebbé, boldogabbá.Ha ünnep van, akkor a lélek muzsikál.

Mérlegként imádunk örvendezni, szórakozni, nevetni, de azt szeretjük a legjobban, ha örömet szerezhetünk másoknak.Fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy ne nyeljen el a hétköznapok szürkesége!Tegyünk meg mindent, hogy ezek a napok is színesek, örömmel telik legyenek!

A boldogság csak rajtunk múlik, nekünk pedig csak fel kell ismernünk a pozitív dolgokat.A kártyalap arra is felhívja a figyelmünket, hogy ne csak mások munkájával foglalkozzunk, hanem önmagunkkal is törődjünk.Élvezzük ki az élet minden pillanatát!Teremtsük meg a mindennapok idilli lelkiállapotát, a harmonikus környezetet, jó társaságot, szórakozási lehetőséget, de ne essünk túlzásba a szórakozással!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Skorpió – Halál: A személyes lapunk jelentése a dolgok lezárása, egy másik síkra integrálódás, valamint az, hogy megszabadulunk egy idejétmúlt dologtól, kapcsolattól.Egy kicsit mi is Halál vagyunk, mert gond nélkül pusztítunk és építünk.

Amikor véget vetünk valaminek, akkor annak a helyére azonnal új életet ültetünk.Skorpióként folyamatosan változunk, és ugyanolyan végletesek lehetünk, mint a Halál.Emellett képesek vagyunk segíteni mások újjászületésében, amihez ugyancsak hozzátartózik a halál.Soha ne feledjük el, hogy a pusztulás mindig az új életnek, új lehetőségnek ad esélyt.

Tisztában vagyunk az idő múlásának fontosságával, ezért nem fecséreljük, hanem próbálunk aktívan élni, folyamatosan pörögni.Skorpióként nagyon jól tudjuk, hogy egyedül a szellemi értékek azok, amiket tényleg birtoklunk.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas – Utazás: A személyes kártyalapunk jelentése az, hogy folyamatosan haladunk a kitűzött céljaink felé.Emellett utazást, külföldi utat, költözést, régebben meghozott döntéseinket, és azok következményeit szimbolizálja, illetve azt, hogy milyen erők hatnak ránk a célunkhoz vezető úton.

Alapvetően az utazás hívei vagyunk, hiszen imádunk utazni, szeretjük a változatos, izgalmas, kalandos életet, ezért próbálunk ennek megfelelően élni.Folyton mozgunk és változunk.A lapunk abban segít, hogy meglássuk azokat a tényezőket, amelyek gátolnak vagy segítenek.Ezeket az energiákat felhasználhatjuk ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a végállomáshoz.

Esetünkben a célba érés mellett az is fontos, hogy milyen az út, mert abban az esetben, ha az életfeladatunk által meghatározott ösvényen haladunk, akkor nem lesznek akadályok előttünk, de abban az esetben, ha folyamatosan gátolnak a haladásban, akkor másik irányba kell fordulnunk.A kártyalap azt is üzenni, hogy mi irányítjuk az életünket.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Bak – Özvegyasszony/ Özvegy férfi: A kártyalapunk idősebb, vagy magányos, esetleg egyedülálló nőt vagy férfi jelent.Ez a személy érett, intellektuális, bölcs, tehát nem kell megijednünk a személyjelölő laptól.

A cigány kártyánk arra utal, hogy mindegy, hogy mennyi idősek vagyunk, mert bölcsek, intellektuális, óvatos, megfontolt lélek lakozik bennünk, aki tökéletesen képes megérteni a világot és a környezetét.

Emellett mindig remek tanácsokat adunk, mert fantasztikusak a meglátásaink.Az embereknek kiváló támaszt nyújtunk, ám olykor bezárkózunk, melankolikussá, magányossá, depresszióssá válunk.Ez azért nem jó, mert igazán élhetnénk, utazhatnánk, bejárhatnánk a világot, hogy más bölcs emberekkel találkozzunk.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Vízöntő – Váratlan öröm: A lapunk azt jelenti, hogy kedvező fordulat, változás áll be az életünkbe.Új ismeretség, energia vagy lehetőség jelenhet meg előttünk.Ez tartós pozitív változásokat jelent, amikkel képesek vagyunk élni.

A Váratlan öröm a becenevünk is lehetne, mert arra törekszünk, hogy boldog, elégedett emberek legyünk, és lehetőség szerint, másokat is azzá tennénk.Vízöntőként mindig fel vagyunk készülve a változásra, újdonságra, amit várunk, vagy mi idézzük elő.

Általában felismerjük a sorsfordító pontokat, amiket kihasználva megoldhatunk egy problémát.Nagyon sok ötletünk van, és mindig azon dolgozunk, hogy miképpen teljesedhetnénk ki.

A kártyalapunk szeretné, ha ügyelnénk arra, hogy ne hagyjuk magunkat könnyen elcsábítani, mert a könnyen megszerezhető siker, nem a miénk.Küzdjünk azért, hogy ne legyünk felelőtlenek, meggondolatlanok!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Halak – Szomorúság: A személyes kártyalapunk a feldolgozatlan gondolatok dominánssá válását jelenti, valamint azt, hogy passzív élethelyzetbe kerültünk, amiből a magunkba vetett hit képes kirángatni.A Szomorúság lap magányosságot, ingerszegény környezetet, befelé fordulást jelez, de ezeknek a gyümölcse beérik, a remény pedig erőt ad, hogy a helyzet megváltoztatható.

A lényeg az, hogy Halakként nem áll tőlünk távol a melankólia, a depresszió, a negatív gondolkodásmód, a szomorúság, ám ez soha nem jelentheti azt, hogy erre vagyunk ítélve.Mi úgy érezzük, mintha nem erre a világra valóak lennénk, mert szívesebben élnénk az álomvilágunkban.

Nagyon spirituálisak, érzékenyek vagyunk, egy igazi empata, aki nagyon mélyen átérzi a helyzeteket, mások érzéseit, ez pedig könnyen elszomoríthat, ezért nem szabad a magunkénak képzelni a világ érzéseit.Tanuljuk meg felfedezni a szépséget, mert az igazi élet tele van izgalommal, kalandokkal, mesés álmokkal.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hozzászólások: