MI MEGY VÉGBE A SZERVEZETEDBEN, HA MINDEN NAP ESZEL EBBŐL A CSODAKEVERÉKBŐL?

A legfontosabb, amit a természetes összetevők tudnak: hogy nemcsak a baktériumok, de a vírusok és gombák ellen is védenek. Az antibiotikumok erre nem képesek. A tudósok felhívták a figyelmet, hogy a méz kiváló immunerősítő, rengeteg betegségtől véd és gyógyítja is azokat. Fahéjjal keverve meg egyenesen megahatékony természetes orvosság, amely számos betegséget orvosol.
Szívbetegségek esetén: keverd össze a mézet jó minőségű fahéjjal, és kend ezt reggel a pirítósodra, zsömlédre lekvár helyett. Leviszed ezzel a koleszterinszintedet, és rugalmasabbak lesznek az érfalak.

2693


Reumás panaszokra: meleg vízhez adj mézet és egy mokkáskanál fahéjat, reggel-este igyál egy pohárral. Enyhíti a reumás panaszokat
Epe problémáknál: a fenti ital, két kanál fahéjjal elpusztítja az epében található káros baktériumokat, leviszi a gyulladást.
Megfázás idején: megöli a náthavírusokat, és tisztítja a légutakat a méz és fahéj keveréke. 3 nap alatt elmulasztja a náthát.
Gyomorfájásra: rendszresen fogyasztva megszünteti a gyomor nyálkahártyájának gyulladását, a gasztritiszt és az ebből kialakult fekélybetegséget is elmulasztja.
Influenza: akárcsak a náthát, az influenzát is kezeli vírusölő hatásánál fogva.
Rossz szájszag megszüntetésére: vírus és baktériumölő hatásánál fogva a mézes, fahéjas meleg víz elmulasztja a szájszagot.

Hozzászólások: