Ausztria véleménye:?LE A KALAPPAL ORBÁN ELŐTT!?

“Viktor csinálja egyedül jól!?  ” Bravo Orbán!? ?Helyes! Folytasd Magyarország!? ?Orbán az egyetlen értelmes politikus, egyre jobban tetszik nekem.? ?Orbánnak hamarosan nem a gazdasági bevándorlókkal lesz problémája, hanem az osztrákokkal, akik kivándorolnak Magyarországra!?

 – árasztották el kommentjeikkel a Kronen Zeitung olvasói a lap internetes oldalát.

Az osztrák Kronen Zeitung ?Ungarn startet jetzt mit Grenzzaun zu Rumänien? címmel cikket jelentetett meg a magyar kormány migránsválság kezelésére tett intézkedéseiről.

1000_gt_20150922_194241

A cikk hivatkozik Szijjártó Péter külügyminiszter nyilatkozatára, miszerint a szerb határon befejezett kerítés építés után, -a menekült útvonalak lehetséges módosulása miatt- a magyar kormány meg akarja kezdeni az előkészítő munkák kiterjesztését Románia irányába. Továbbá beszámol a határzár elkészültével egyidejűleg életbe lépett új törvényi szabályozásról és a menekültek Magyarországra történő belépésének módjáról, valamint megemlíti a két déli megyére kihirdetett válsághelyzetet.

A lap kitér Pröhle Gergely államtitkár kedd esete, az ORF ZIB2 műsorában tett nyilatkozatára, amelyben az államtitkár megvédte a migrációs krízis kezelésében tett magyar álláspontot, utalva az osztrák kancellár rosszakaratú megjegyzéseire is.

A krone.at oldalon megjelent cikk alatt az osztrák olvasók kommentjei mindent elsöprő, egyöntetű fölénnyel szimpatizálnak Orbán Viktorral, és Magyarország migráns kérdésben folytatott politikájával.

Néhányat idézünk a hírhez kapcsolódó kommentekből, amelyek egy része több száz támogató ?lájkot? is kapott. Íme:

 ?Ez egy kormány! Ismét egy helyes döntés. Orbán Viktor – bátorság, kurázsi és taktika! Minden, amit a mi ?Paprikajancsiaink? nem birtokolnak!

“Csodálatos látvány, ilyenre van szükségünk nekünk is!

“Mély tisztelet a magyar kormánynak!?

 ?Alkalom adtán kinézek magamnak egy házat Magyarországon.?

 ?Végre egy ország, aki a saját és Európa népét védi. Köszönjük szépen Ausztriából!?

?Orbán az egyetlen, aki az EU törvényeket (Shcengen, Dublin) betartja, szembeúszik az árral és akivel Európa ellenséges. Ennek ellenére hűséges maradt, kitart álláspontja mellett. Kalappal le a kalappal az ekkora bátorság előtt!?

 ?Orbánnak hamarosan nem a gazdasági bevándorlókkal lesz problémája, hanem az osztrákokkal, akik kivándorolnak Magyarországra!?

 ?Viktor csinálja egyedül jól!?

 ?Orbán úr, nagyon jó!?

 ?Faymannak inkább Magyarországra kellett volna utaznia, nem Németországba, ott talán tudott volna valamit tanulni, hogyan kell egy demokratikus államot vezetni. A lakosság a fontos, nem a bevándorlók Faymann úr!?

 ?Orbán úr, induljon az osztrák választásokon, az Ön abszolút többsége megvan!?

?Hol van a mi Orbánunk? Már kiváncsian várom a választásainkat!?

 ?Egy intelligens nép, egy még intelligensebb politikussal ? ez Magyarország. Így kell ezt csinálni, le a kalappal!?

 ?Orbán az egyetlen értelmes politikus, egyre jobban tetszik nekem.?

 ?Láttam a ZIB2 műsorban a magyar államtitkárt nyilatkozni. Magyarország szívesen együttműködne Ausztriával, ha Faymannak nem ?különös? elképzelései lennének. Tehát le a mi kancellárunkkal!!?

 ?Orbánnak is megvannak a maga hibái, mint minden embernek, de egész Európában ő az egyetlen politikus, aki az ügyet helyesen kezeli. Az összes többi országok inkább hagyják a népüket vérezni, csakhogy kifele a szépet mutassák!?

 ?Ausztriának Magyarországgá kell lenni! Tisztelet a kormányuknak!?

 ?Magyarország. Ha nálunk már minden a pokolba jut, tudom, hogy hova fogok a családommal kivándorolni!?

?Bravo Orbán!?

 ?Le a kalappal Orbán előtt!?

 ?Helyes! Folytasd Magyarország!?

 ?Csak így tovább Magyarország! Mi egykor szoros kapcsolatban voltunk!?

 ?Az EU nem egy nemzetközi humanitárius szervezet!?

 ?Orbán úr kérem, nem lehetne egyet (kerítést) Ausztriába is!?

 ?Egy nagy tisztelet Orbánnak, és EU menj a pokolba!?

 ?A probléma nem Orbán. A probléma Faymann!?

Hozzászólások:

9 thoughts on “Ausztria véleménye:?LE A KALAPPAL ORBÁN ELŐTT!?”

Comments are closed.