7 terhességi tesztet vett, mire a doktor sokkoló tényt közölt vele.

Louise Bryant 3 hónapig szenvedett egy elképesztően fájdalmas betegség miatt.Az orvosok nem voltak felkészülve a diagnózisra, amivel szemben találták magukat. Az egész alhasi fájdalommal kezdődött, rendszertelen vérzése volt, étvágytalanság és hátfájás is gyötörte. A férje azt tanácsolta neki, hogy vegyen egy terhességi tesztet, aminek az eredménye negatív lett. Tehát a terhességet egyelőre kizárhatták.

Ahogy teltek a napok, csak nem enyhültek a panaszok,ezért a férje 1 hét múlva újabb tesztet vitt az asszonynak, ami szintén negatív lett. Ekkor már komoly betegségre gyanakodtak, és mennyire igazuk volt..
Egy nőgyógyász megvizsgálta és kizárta a terhességet, azonban további vizsgálatokat nem látott indokoltnak. Felírt gyógyszereket a görcsökre, és a menzesz szerű vérzés enyhítésére. Az orvos egy újabb terhességi teszt felhasználásra buzdította őt, de ez is negatív lett. Immár 7 negatív teszt volt a lánynál, de csak nem múltak el a fájdalmak.

Ekkor sokkoló felfedezést tettek az orvosok, Louise méhe és belei között egy focilabda méretű tumor alakult ki. Nem csoda, hogy ennyire rosszul volt, hiszen ennek a tumornak csak a vér ellátása is kihívást jelent a szervezet számára.
Az orvosoknak köszönhetően egy 4 órás műtét során eltávolították belőle, és később kiderült, hogy nem volt rosszindulatú.

Egy komoly tanulsága van a történetnek, mégpedig az, hogy ne hagyd soha hogy az orvosok lerázzanak, mert amit ők influenzának mondanak, az akár lehet egy nagyon komoly tüdőgyulladás, és még sorolhatnánk..

terh

Hozzászólások:

7 thoughts on “7 terhességi tesztet vett, mire a doktor sokkoló tényt közölt vele.”

Comments are closed.