EZ NEM LEHET IGAZ! BÍRÓCSERE A SZOMBATI MECCSEN!

Úgy gondoljuk, hogy ennél rosszabb hírt nem is kaphattunk volna a számunkra sorsdöntő Portugália-Magyarország VB-selejtező mérkőzés előtt. Pár alapembert kihagyott Bernd Storck a keretből, majd a behívottak közül is sérültek le, de még ezeken is próbáltunk optimistán átlendülni. A hír, amit viszont a FIFA hivatalos honlapján közölt, az teljesen letaglózott minket.

Örültünk, hogy lengyel játékvezető fogja fújni a meccsünket, azonban Szymon Marciniak spori az egyik önálló edzésén lovaglóizom szakadást szenvedett, emiatt nem tudja levezetni a mérkőzést, sőt, pár hónapig egyetlen meccsen sem fog tudni közreműködni. Sajnálatos eset, sajnos a sport világában gyakran előfordulnak ilyen sérülések, csak a legjobbakat és mihamarabbi felépülést tudunk kívánni neki.

Szóval a lengyel spori megsérült, ilyenkor az a hivatalos szabály, hogy egy új játékvezetőt rendelnek ki az összecsapásra. Kapaszkodjon meg mindenki, mert az új bíró nem más, mint

Szergej Karaszjov.

Igen, jól látja mindenki. Bizonyára minden magyar fociszeretőnek ismerősen cseng a neve. A rettegett kopasz orosz, aki a bálnavadászok elleni EB meccsünkön az ellenfél melletti cipőfűző megkötésére is tizenegyest ítélt. Úgy látszik a FIFA-nál vicces kedvükben voltak az illetékesek, vagy már elfelejtették, hogy a franciaországi kontinensviadalról is hazazavarták a vak kopaszt, annyira kritikán aluli volt a ténykedése. Mi azt hittük, hogy azóta egy Braille írásos könyveket kiadó cégnél dolgozik tapogatóként, de úgy tűnik a játékvezetői rendszerben maradt…

A játékosoknak üzenjük, hogy mutassák meg ennek a világtalan baromnak, hogy bármilyen ítéleteket hoz, le tudják győzni az Európa-bajnok portugálokat!

(De mivel ezt a cikket a Trollfoci tette közzé így kezeljük kamu hírnek…. Legalábbis bízzunk menne hogy az!)

Troll reggelt mindenkinek!… 

Forrás: Trollfoci

Hozzászólások: