Hatásos és természetes kezelés a narancsbőr ellen ? Csupán 2 összetevő kell hozzá!

A legtöbb nő rémálma, a fránya narancsbőr. A férfiaknál is előfordul néha, csak őket éppen egy fikarcnyit sem érdekelni. Sok nő ezért kerüli a rövidebb szoknya vagy fürdőruha használatát, hiszen ilyenkor kivillan a szivacsra emlékeztető egyenlőtlen bőrfelület. Végleges megoldás aligha létezik, de enyhíteni mindenképpen lehet a problémát.

citrom-kurkuma-ital

Az alábbi módszer segítségével igencsak jó eredmény érhető el narancsbőr-ügyben. Csupán két hozzávalót kell összekavarnunk, és ezt rendszeresen alkalmaznunk. Bár hormonális okai is lehetnek a narancsbőrnek, leggyakrabban mégis a túlsúly, a helytelen táplálkozás, a méreganyagok felgyülemlése okozza.

A bőr alatti zsírréteg feloldására számos módszert kitaláltak már, a kozmetikustól a plasztikai sebészig mindenki próbálkozott megszüntetésével. Az egyik leghatékonyabb praktika alapanyagai a konyhánk polcán lapulnak. Mindössze annyit kell tennünk, hogy keverjük el egy citrom levét 1-2 evőkanál cayenne borssal és 8 dl meleg vízzel. Ezt a keveréket igyuk meg a nap folyamán.

A citromlé természetes vízhajtó, segít kiüríteni a lerakódott méreganyagokat, számos bioflavonoidot és nagymennyiségű C-vitamint tartalmaz.

A cayenne bors megemeli a test hőmérsékletét, nagyon erős zsírégető hatása van. Serkenti a vérkeringést, javítja a sejtek állapotát, és feszesíti a bőrt.

A narancsbőr megelőzése érdekében mozogjunk eleget, táplálkozzunk egészségesen, igyunk elegendő folyadékot.

Hozzászólások:

One thought on “Hatásos és természetes kezelés a narancsbőr ellen ? Csupán 2 összetevő kell hozzá!”

Comments are closed.