Megvan a tuti módszer arra, hogyan tüntesd el a narancsbőrt! – és meg is mutatjuk! :)

Ahogy jön a jó idő, egyre kevesebb ruhát veszünk fel, előkerülnek a rövid nadrágok, és a legtöbb nő ilyenkor esik kétségbe a narancsligetek miatt.
A narancsbőr pedig mint olyan, bárkinél előfordulhat kisebb-nagyobb mértékben, a testsúlytól és kortól függetlenül. Sok vékony, és fiatal nő is szenved tőle, de leginkább a nőiesen teltkarcsú nők vannak neki kitéve, de a terhesség is  elősegítheti a kialakulását. Ugyanakkor tévedés azt gondolni, hogy ez egy állandósult állapot, hiszen tehetünk ellene megfelelő étkezéssel, sporttal, vagy egy jóféle házi bőrradírral, amit alább meg is osztok veletek paulaparrish oldaláról. Pofonegyszerű, olcsó, hosszútávon pedig kifizetődő a használata, szépít, feszesít és hidratál.
14520609139512_20681695143118_db
Hozzávalók:
½ csésze frissen őrölt kávé
¼ csésze tengeri só
¼ csésze barna cukor
¼ csésze mandula olaj vagy olívaolaj
Keverjük össze a kávét, a cukrot és a sót. Ezután öntsük hozzá az édes mandula olajat, és keverjük jól össze. A kész masszát rakjuk egy jól záródó tégelybe, és tároljuk hűvös, sötét helyen.
Hogyan használd?
Míg a zuhany alatt állsz, vegyél a kezedbe a masszából  annyit, amennyi szükséges a kritikus helyekre, majd körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrödbe. Élvezni fogod, hogy a cukor és az őrölt kávé karistolja a bőröd, de bármennyire jó is, előbb-utóbb meleg vízzel le kell mosnod.
Hozzászólások: