KIPRÓBÁLTA, MILYEN 2 HÓNAPIG CSAK KRUMPLIT ENNI! NÉZD, MIT TÖRTÉNT! ELKÉPESZTŐ!

A képen szereplő férfi mindent megpróbált, mindent kipróbált, hogy kevesebbet mutasson a mérleg nyelve, de a fogyásban semmilyen recept, módszer nem vált be számára.

Andrew Flinders Taylor elhatározta, hogy az idei, 2016-os évben csak és kizárólag krumplit eszik. A 36 éves férfi úgy döntött, hogy radikális élemódváltásba kezd, mivel korábban szinte minden fogyókúrás praktikát kipróbált, de egyik sem használt. Andrew így megmakacsolta magát, és a krumplin kívül minden élelmiszert száműzött a hűtőjéből, kamrájából.

A férfi azért hozott ilyen drasztikus döntést, mert megelégelte, hogy az élete az ételek, a fogyókúrás receptek körül forog, eldöntötte, hogy olyan élelmiszert szeretne ezentúl enni, ami finom, laktat és könnyen emészthető. Így tette le a voksát a krumpli mellett. Andrew számtalan burgonyás receptet kipróbált, naponta 2,5 kg-ot eszik meg a gumós zöldségből. Mindössze egy hónapja vált krumplifogyasztóvá, de máris 10 kg-al kevesebb a testsúlya.

Az orvosának sincs semmi ellenvetésre, csak annyit javasolt, hogy a hagyományos krumpli mellett néha fogyasszon édes burgonyát is.

Az egyik kedvenc burgonyás étele a palacsinta.

Ehhez megpucol és megmos pár krumplit, egy robotgépben összeturmixolja, burgonyalisztet ad hozzá, hogy vastagabb tésztát kapjon, majd mint a palacsintát, egyszerűen olajos serpenyőben kisüti.

Hozzászólások: