MIT ÁRUL EL SZEMÉLYISÉGEDRŐL A VÉRCSOPORTOD? OLVASS BELE CIKKÜNKBE ÉS MEGTUDOD!

Testünk egyik legfontosabb alkotóeleme a vér. Ez szállítja a szervek működéséhez szükséges tápanyagokat, oxigént. Ennek ellenére viszonylag kevesen ismerik saját vérüket, vércsoportjukat. Pedig számos kifejezésünk, mondásunk kapcsolódik a „vérhez”. Ezek tudatában meglepőnek találnád, ha azt mondanánk, hogy vércsoportod, bizony személyiségedet is meghatározza?

Nem hiába tartja a mondás: „A vér nem válik vízzé.” „Az én vérem.” Bizonyos tulajdonságok, személyiségjegyek összefüggenek vércsoportunkkal. Hogy mik is ezek, olvass figyelmesen és megtudhatod:

Vércsoport AB

Az AB vércsoportba tartozó emberek többségükben megbízható, félénk egyének, de előfordul – a megfelelő környezeti ingerek hatására – hogy magabiztosságuk ellensúlyozza félénkségüket. Többnyire kiegyensúlyozott, spirituális beállítottságú egyének, akik remek barátok és társak lehetnek.

Vércsoport B

B vércsoportba tartozó egyének általában kreatívak, empatikusak, intelligensek és meglehetősen érzelmesek. Elképzelhető, hogy önzőnek tűnnek, mert nagy figyelmet szentelnek önmaguknak, de valójában érző szívű, törődő személyiségek.

Vércsoport A

Az A vércsoportba tartozók érzékenyebbek másoknál. Olyannyira, hogy a stressz gyakran egészségügyi problémákat is okoz náluk. Ugyanakkor szeretik az intellektuális kihívásokat, így nem ritkán szentelik az életüket a tudománynak. Leginkább egyedül szeretnek dolgozni, de ha rákényszerülnek, remek csapatjátékosokká válnak. Álmaik és vágyaik beteljesítésén mindig hatalmas erőkkel dolgoznak.

Vércsoport 0

A 0-ás vércsoportba tartozók közül kerül ki a legtöbb vezető. Remek intuícióik és magas stresz tűrő képességük kiemelkedő. Többségükben magabiztosak, nem ritkán sportos megjelenésűek.

Kíváncsiak vagyunk, vajon magatokra ismertek-e?

Hozzászólások: