7 nőtípus, akiért bolondulnak a férfiak

Bizonyos nők mágnesként vonzzák a férfiakat, míg másokat kevesebben próbálnak meghódítani. De miért lehet ez? A válasz valószínűleg tízből kilenc nőt érdekel.

Nos, a helyes válasz nem a külső. Nem minden ugyanis a külcsín, a kisugárzás, a fellépés, a belső tulajdonságok legalább annyira fontosak, ha nem fontosabbak annál, mint az, hogy valaki szimplán csinos legyen.

Ha kíváncsi vagy, a belső tulajdonságokat illetően milyen típusú nők jönnek be a pasiknak, nézd meg az alábbi képeket! Te is beletartozol valamelyik típusba?

10339765_10152605118442935_3850005042486405984_n1

A vicces nő

Ugyancsak így van ez azon nők esetében, akiket jó humorral áldott meg az ég. A pasik bolondulnak a vicces nőkért, hiszen ki ne szeretne nagyokat nevetni a párjával?

A játékos nő

Az a nő, aki még felnőttként sem mond le a játékról, a felhőtlen, gyerekkort idéző szórakozásról, igazán csábító a férfiak számára, hiszen mellette az élet csupa vidámság.

A végzet asszonya

A hűvös, elérhetetlen, ugyanakkor szenvedélyes nő sok férfi számára nagyon vonzó, már csak azért is, mert sokat kell küzdeniük érte, ami vadászösztönüket ébreszti fel.

A konyhatündér

Ismerős a mondás, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út? Sok igazság van benne. A pasik zöme imádja, ha egy nő otthon van a konyhában, és finomabbnál finomabb ételeket főz.

Az üzletasszony

Határozottság, magabiztosság, céltudatosság ? mindez szexi kosztümbe bújtatva. A pasik fantáziáját feltüzelik az üzlet világában tevékenykedő nők, ám nem foglalkozásuk, hanem fellépésük miatt.

A félénk, szűzies nő

Az erkölcsösség manapság egyre ritkább női erény, pedig a normális férfiaknak ez a tulajdonság imponál. A jókislányos báj némi finom kacérsággal megfűszerezve igazi pasimágnes.

A mosolygós nő

A mosolygósság az aduász, ha a férfiak által kedvelt női tulajdonságokról van szó. Ha egy nő sokat és szívből jövően mosolyog, nyert ügye van a hódításban.

Hozzászólások:

14 thoughts on “7 nőtípus, akiért bolondulnak a férfiak”

Comments are closed.