A születési hónapod megmutatja milyen lelki erővel születtél!

Egy egyedülálló lelki energiával születtél, amit a születési dátumodba kódolva kaptál meg a születésed pillanatában. Mindenki, aki az adott hónapban született azonos lelki energiák hatása alatt áll, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki, aki ugyanabban a hónapban született egyforma lenne A születési dátumod hónapja a benned élő lelki erő szimbóluma.
A lelki erő felelős az érzéseidért
Megmutatja, hogyan reagálsz érzelmileg a téged érő eseményekre, és hogyan dolgozod fel őket.A lelki erő megmutatja azt is, hogy mi az  a belső tűz, ami az életed során hajt előre téged. A lelki erő meghatározza az emberi kapcsolataidat és megmutatja, hogy kivel tudsz jól kijönni és kivel lesznek konfliktusaid.
A lelki erő a külső szemlélő számára szinte láthatatlan, csak a cselekedeteid és a döntéseid által mutatja meg magát. Bármi, ami az életed során történik a lelkeden és az érzéseiden keresztül hat rád és bármi, amit az életed során teszel a lelked és az érzéseid hatására teszed.
A lelki erő a középpontja az életedet működtető erőknek.
Ha a lélekerő központod blokkolják a félelmeid vagy aggodalmaid, akkor meggyengül az aurád és egy idő után megbetegszel. Ahhoz, hogy a lélekerő központod mindig tiszta és erős legyen tisztában kell lenned a saját lélekerő típusoddal, mert a működését már azáltal is blokkolni tudod, ha nem éled meg ezt az erőt és mások elvárásainak hatására elfojtod magadban a vágyaidat.
Most a születési hónapod alapján megmutatom neked milyen lelki erővel születtél. Semmi mást nem kell tenned, mint kikeresned a születési hónapodat és elolvasni a lélekerőd számának jelentését.
Ha Januárban vagy Októberben születtél, a lélekerő számod az 1-es
Rendkívül tüzes, lobbanékony ember vagy, nagyon magas hőfokon éled az életed. Tele vagy energiával, lelkesedéssel. Ahol csak megjelensz, ott garantáltan hatással vagy a jelenlévőkre. Mindenbe, amit csinálsz nagyon sok lendületet és nagyon intenzív érzelmeket viszel. A teljes egyéniségedet beleviszed mindenbe, amibe belevágsz. Szeretsz egész emberként, szívvel, lélekkel részt venni abban, amit csinálsz.
Rendkívüli tűz hajt belülről, amit csak akkor leszel képes egyensúlyban tartani, ha minőségi módon be tudod fektetni ezt az energiát. Ehhez konkrét célokra, tervekre van szükséged az életedben. Javaslom, hogy végezz rendszeresen intenzív testmozgást annak érdekében, hogy a benned lévő fölös energiát ilyen módon izzadság formájában tudd levezetni. Ellenkező esetben sok belső feszültséggel kell szembenézned a felhasználatlan energiák miatt.
Ha Februárban vagy Novemberben születtél, a lélekerő számod a 2-es
Nagyon érzékeny lelkületű ember vagy, minden érzelmi rezdülésre olyan érzékenyen reagálsz, mint a tó vize egy esőcseppre. Nagyon könnyen ráhangolódsz mások érzéseire, örömére és bánatára egyaránt. Nyitott vagy az emberekkel való érzelmi kapcsolatokra, és elfogadod, amit másoktól kapsz. Alapvetően jellemzi az életedet, hogy képes vagy tökéletesen elfogadni az embereket olyannak, amilyenek, és nem keresed velük az érzelmi konfliktust.
Nagyon érzékeny, kifinomult lelkületű ember vagy. Meg kell tanulnod érzelmileg egyensúlyban tartani magadat azáltal, hogy kontrollálod mi az amit beengedsz, és mi az, ami jobb ha kívül marad. Ha nem tudatosítod magadban ezt a területet, akkor sokkal könnyebben áldozata lehetsz az érzelmi energia vámpíroknak. Ők olyan emberek, akik mások érzelmi energiájával töltik fel saját magukat, leszívva a másik minden életerejét.
Ha Márciusban vagy Decemberben születtél, a lélekerő számod a 3-as
Alapvetően vidám, optimista lelkületű ember vagy, szeretnél örömet, vidámságot vinni mások életébe. Érzelmileg nagyon színes ember vagy, az érzelmek nagyon széles skáláját megtapasztalod, de ezek közül többnyire a derűs jókedv jellemző rád. Az életet szereted a könnyedség oldaláról megközelíteni. Nem jellemző rád, hogy hosszú ideig elmerülj a depresszióban, vagy a letargiában, mert nagyon hamar újra megtalálod az örömet és a fényt az életedben.
Vidám és optimista ember vagy és ez fantasztikus. Oszd meg az életörömed annyi emberrel amennyivel csak tudod. Soha ne hagyd, hogy elvegyék a jókedvedet és letörjék a lelkesedésedet. Arra figyelj oda, hogy a lelki problémákat is kezelni kell. Ha a kezedben van a nevetés eszköze, akkor használd tudatosan a konfliktusok megoldására, de ne söpörd szőnyeg alá a problémákat!
Ha Áprilisban születtél,
a lélekerő számod a 4-es
Érzelmileg nagyon stabil és kiszámítható ember vagy, akit nagyon nehéz, ha nem éppen lehetetlen kibillenteni az egyensúlyából. Nagyon ellenálló vagy az érzelmi viharokkal szemben. A stabil váradat nem lehet bevenni érzelmi játszmákkal, vagy támadásokkal, mert egyszerűen lepattannak rólad, mint egy láthatatlan páncélról a nyilak. Egyfajta belső nyugalom jellemző rád, amit külső hatás nem képes megingatni. Ha mégis történik valami odabent, abból kívül nagyon kevés vagy egyáltalán semmi nem látszik.
Nagyon stabil, megbízható ember vagy, akinek a hátán fát lehet vágni. Nagyon fontos, hogy a stabilitásod ellenére megtanuld befogadni és kimutatni az érzéseket, mert az érzelmek elutasítása könnyen megkeményedéshez, elhidegüléshez vezet, ami megnehezíti az emberi kapcsolataidat és ellehetetleníti, hogy az életed eseményei valójában hatással legyenek rád.
Ha Májusban születtél,
a lélekerő számod az 5-ös
Érzelmileg nagyon szabad ember vagy, semmilyen tekintetben nem hagyod, hogy korátozzanak téged a szabad érzelemnyilvánításban. Éppen ezért mindenféle korlátozás, vagy önkontroll nélkül engeded a saját érzelmeidet megnyilvánulni. Nagyon változatos és mozgalmas életet élsz, és engeded, hogy a téged érő élmények érzelmileg is hatással legyenek rád, mert így szerzed a legfontosabb élményeidet.
Érzelmileg szeretsz szárnyalni, nem lehet téged korlátok közé szorítani. Tele vagy meglepetésekkel, a körülötted élők egyik ámulatból esnek a másikba általad. Szabadnak születtél, mint a madár, soha ne hagyd másoknak, hogy kalitkába zárjanak téged, mert akkor az veszik el belőled, ami a legfontosabb hajtóerő az életedben. Fejezd ki szabadon a benned lévő érzéseket, de ne félj hosszú távon elkötelezni magad, inkább tedd lehetővé, hogy az elkötelezettséged mellett is kellő mozgásteret kapj.
Ha Júniusban születtél,
a lélekerő számod a 6-os
Olyan ember vagy, aki képes igazán a szívéből élni. Tele vagy szeretettel és melegséggel, amit folyamatosan sugárzol magadból, főleg azoknak az embereknek akik az életedben a legfontosabbak, a barátaidnak és a családodnak. Nagyon romantikus alkat vagy, aki szeretetet és gondoskodást akar adni és kapni. Érzelmileg szentimentális alkat vagy, mindenkiről a jót és a szépet feltételezed. A körülötted lévő világban szépséget és harmóniát akarsz teremteni. Ha az életedben fontos döntést kell hoznod, akkor mindig a szívedre és nem az ész érvekre hallgatsz.
Nagyon melegszívű, szeretettel teli ember vagy, gondoskodsz a környezetedről és mindig a szíved szerint élsz. Soha ne fordulj a szíved ellen, de azt is meg kell tanulnod, hogy vannak helyzetek az életben, amikor határozott és racionális döntést kell hoznod a saját érdekedben. Ilyenkor nem a szívedre, hanem az eszedre kell hallgatnod. Jó, ha van a közeledben egy józan ember, akitől segítséget kérhetsz. Ha ilyen helyzetbe kerülsz inkább fordulj hozzá segítségért.
Ha Júliusban születtél,
a lélekerő számod a 7-es
Érzelmileg meglehetősen zárt és távolságtartó vagy. Nagyon lassan és nagyon óvatosan nyitsz az emberek felé, mert a bizalmadat nem adod oda akárkinek, csak olyan embereknek, akikben feltétel nélkül megbízol. Akik bejutnak a külső védelmi bástyádon, azokkal nagyon mély és intenzív érzelmi kapcsolatot tudsz kiépíteni, ami olyan, mint egy nagy közös lelki utazás. Mindent vagy semmit típusú ember vagy. Vagy mindent meg akarsz tudni a másik lelkéről, és teljes mértékben alámerülni a mélységekbe, vagy egyáltalán semmit.
Nem az a típus vagy, akinek hatalmas “haveri” köre van. Szűk baráti körrel rendelkezel, akikkel teljesen megosztod a lelki életed. Nagyon mély érzésű, empatikus ember vagy, ezért érzékenyen érintenek a lelki dolgok. Fontos, hogy olyan emberekkel vedd magad körül, akikkel teljes mértékben megoszthatod magad. Mivel hajlamos vagy a nagy érzelmi hullámvölgyekre, ezért fontos, hogy időnként elengedd magad, pihenj, szórakozz és ereszd ki a fáradt gőzt!
Ha Augusztusban születtél,
a lélekerő számod a 8-as
Rendkívül elszánt, ambiciózus ember vagy. A vágyad,  hogy önmagad újra és újra meghaladd és valami magadnál nagyobb célt elérj. Elhatározásod annyira erős, hogy szándékaidban megállíthatatlan vagy. Nincs olyan akadály, nincs az a nehézség, amit ne tudnál elhárítani az utadból, hogy céljaidat elérd. Elszánt vagy a sikerre, és ez az elszántság hatalmas belső erőt ad neked, ami egy űrrakéta hajtóanyagával ér fel. Ez a hihetetlen erő kirepít a gravitáció fogságából, hogy üstökösként szabadon szárnyalj a célod elérése felé.
Kész vagy bármivel és bárkivel megharcolni, ha kell. Soha nem hagyod eltántorítani magad, mert utadon a belső meggyőződés vezet. Rendkívül ambiciózus, nagyon céltudatos ember vagy. Ne hagyd, hogy bárki megállítson az utadon! Fontos, hogy mindig legyen előtted egy kristálytiszta cél, amiért dolgozhatsz. Hajlamos vagy túl magasra tenni a lécet, ami már számodra is megugorhatatlan, ez sok feszültséget okozhat benned. Meg kell tanulnod priorizálni a céljaidat és a legfontosabb feladatodba fektetni az energiát.
Ha Szeptemberben születtél,
a lélekerő számod a 9-es
Egy rendkívül alázatos ember vagy, mindennél fontosabb számodra, hogy másokat szolgálj. A saját vágyaidat sokkal kevésbé tartod fontosnak, mint hogy mások életében segíts. Egy fajta bölcs, az egész világ számára szóló, feltétel nélküli szeretettel van tele a szíved. Egy tökéletes világban szeretnél élni, ahol mindent a szeretet törvénye irányít. Nem tudsz különbséget tenni ember és ember között, képes vagy mindenkit egyformán elfogadni olyannak amilyen.
Törődsz az emberekkel, és ha segítségre szorulóval hoz össze a sors, képes vagy az utolsó fillérjeidet is odaadni neki, hogy segíthess. Olyan vagy, mint egy remete, aki képes a legzordabb körülmények között is boldogulni. Egy elképesztően jószívű, alázatos ember vagy, aki mindenét odaadja a világnak, csak hogy egy kicsivel jobb hellyé változzon. Soha ne add fel az eszméidet, mert a világnak szüksége van az ilyen jellegű szeretetre. Meg kell azonban tanulnod meghúzni a határt és nemet mondani arra, ami már túl sok terhet rak a válladra.
Hozzászólások: