Ha ezeket a jeleket tapasztalod már a kapcsolat elején, jobb, ha azonnal továbbállsz!

Minden párkapcsolat az elején rózsaszín felhők között úszik. De tudjuk jól, ha elmúlik a rózsaszín köd, kissé megváltoznak a dolgok. Ez egy természetes folyamat, ne akarjunk mindig szerelemben élni. Viszont, ha az alábbi vészjósló jeleket tapasztaljuk, jobb, ha meggondoljuk a dolgot!

“Nekem is az tetszik”

Ha valaki nem meri vállalni a saját véleményét, ízlését, nem meri elmondani, hogy neki mit tetszik. Csak azért mondja, hogy ugyanaz tetszik, mint a párjának, hogy nehogy csalódást okozzon.

“Nem vagyok féltékeny”

Ezt csak azért mondani, hogy a másiknak megfeleljünk, egyáltalán nem szép dolog. Inkább mondjuk el őszintén, amit gondolunk, hogy tudja a partnerünk, hogy mire számíthatunk.

“Soha nem megyek el otthonról nélküled”

Ez teljességgel hihetetlen, hiszen az embernek néha szükséges van egy kis időre, amit csak a barátaival tölt. Persze a partnered is viheted magaddal, de, ha a legjobb barátod egy kis beszélgetésre vágyik, akkor természetesen egyedül mész találkozni vele.

“Nem beszélgetek az exemmel”

Ezt nem is várhatjuk el senkitől, hiszen, ha valakivel évekig együtt éltél, akkor nem törlődik ki az életünk azon része. Ha találkozol vele az utcán, akkor természetes, hogy váltotok néhány szót.

“Nem zavar engem”

Egyáltalán nem egészséges, ha úgy teszel, mintha nem zavarna, hogy a párod későn jön haza, vagy hogy nem hív fel napközben egyszer sem. Inkább mondd el neki őszintén, hogy mit gondolsz, mint hogy hazudj.

Hozzászólások: