Nekünk tetszik az új Hürrem!

 

Mit gondoltok? Valóban oka van a közönségnek elutasítani az idősebb Hürremet játszó színésznőt? Összegyűjtöttük azokat a képeket Vahide Gördüm színésznőről, ami alapján – szerintünk – ideje volna elfogadni a tényt, ő lesz a szultán szereleme a jövőben. 

 

93b473cb3c3c49e3b104da1178e2b4c6_L

 

Vahide Gördüm nem öreg, mint ahogy sokan kifogásolják, 1965-ben született, vagyis 48 éves. Hürrem nem lehet örökké huszonöt, ha egy fiatal szépséget választanak Meryem Uzerli helyett a szerepre, azzal a sorozat hitelességét csapják agyon. Vahide arcára már írt az élet, nem üres lap, mint egy fiatal nőé, ami nem csak azért hamvas, mert még nem kezdett el öregedni a bőre. Szerintünk Vahide Gördüm egy szép, korának megfelelően érett asszony, aki kiválóan alkalmas az intrikus, hatalomvágyó szultána szerepére.

vahide

Mit tudunk Vahidéről?

Az eredetileg görög gyökerekkel rendelkező színésznő Izmirben született egy kamionsofőr apa és egy háztartásbeli anya gyermekeként. 1991-ben ment férjhez, Altan Gördümhöz, és felvette a nevét. Egy-két kanyar után 2003-ban kezdődött igazán a színészi karrierje, a Tale of Istambul című török filmben Susan szerepét játszotta.

Sorban következtek a fimek, majd 2011-ben mellrákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére legyőzte a betegséget, és meggyógyult. Hősiesen bánt el a kórral, nem szégyellte a kemoterápiától meggyötört arcát, kopaszságát, inkább felhívta a figyelmet a szűrővizsgálatok szükségességére. Iden vált el a férjétől, és közben megkapta Hürrem szerepét a Szulejmán című sorozatban. Valószínűleg maga sem gondolta, hogy ilyen negatív fogadtatásra lel a közönségnél.

Forrás: http://www.nokorszak.hu/film-tv/nekunk-tetszik-az-uj-hurrem

Hozzászólások:

10 thoughts on “Nekünk tetszik az új Hürrem!”

Comments are closed.