Hol csókol meg legszívesebben a párod? Ezt árulja el személyiségéről

Arcodra, kezedre vagy nyakadra ad legtöbbször csókot? Ezt jelenti.

A csók nélkülözhetetlen tevékenysége a pároknak, akár rövid, akár hosszabb ideje vannak együtt, részben érzelmi, részben kémiai szempontokból – tény, ami tény ugyanakkor, hogy egy nemcsak hasznos, de nagyon kellemes tevékenységről is van szó.
Fenti tulajdonságai mellett a csók egyébként nagyon beszédes. Abból például, hol, a test mely felületén csattan a legtöbb, sok minden megállapítható. Az alábbi képeken többféle variációt láthatsz. Tudj meg többet párodról, milyen ő annak alapján, hová ad neked legszívesebben csókot.
1.Ha arcodra adja a csókok zömét, édesnek tarthat téged, és amit irántad érezhet, az nem csupán szerelem, de barátság is. Bár a kettő együtt rejthet magában veszélyeket, jó is, mert egy mély, őszinte kapcsolatot feltételez. Párod kendőzetlenül fejezheti ki érzelmeit, és nem tart tőle, hogy kimondja, mikor mit gondol. Olyan ember, aki párjában élete társát keresi.
2.Homlokodra szoktál sokszor csókot kapni? Párod nyitott szívvel lehet feléd, őszinte és hűséges, maga a főnyeremény. Személyiségében erős lehet az atyáskodó vonal, indíttatást érezhet, hogy vigyázzon rád. Férfi szeretne lenni melletted, aki megóv, és egy életen át bástyaként áll oldaladon.
3.Nyakadra kapsz legtöbbször puszit? Párod egy kis rosszcsont lehet, aki ha csak teheti, huncutkodik veled. Valószínűleg más erogén zónákat is szívesen bombáz csókjaival, például a hasadat vagy a combodat, ám mivel a nyakad van legtöbbször fedetlenül, hát oda célozza legtöbb csókját. Érzelmes, intimitást nagyon erősen igénylő ember lehet.
4.Amennyiben a kezedet csókolja meg sokszor a párod, az három dolgot is elárul. Az egyik, hogy klasszikus gondolkodású férfi, a másik, hogy romantikus alkat, aki tud és akar is udvarolni, a harmadik pedig, hogy tisztel téged mint nőt és mint párját. Egy igazi lovag veszhetett el benne, aki egy-egy jól irányzott kézcsók kíséretében elő-előtör belőle.
5.Nálatok a klasszikus szájra adott csókon kívül nem nagyon létezik más alternatíva? Ez nem baj, sőt. Ha párod a szádra ad legnagyobb örömmel csókot, az arra utal, hogy szerelmes beléd, méghozzá szenvedélyesen. Mindemellett arra is enged következtetni, hogy semmit nem bíz a véletlenre, apait-anyait belead a kapcsolatotokba.
Nem az a csókolózós-puszilgatós típus a párod? Inkább te neki, és nem ő ad neked csókokat? Ez nem annyira jó jel, be kell valljuk, hiszen a csók a szerelem kifejezőeszköze, és aki szerelmes, az szívesen kényezteti csókokkal párját. Persze van, aki nem annyira szeret csókolózni, de ha a párod nem kompenzálja ezt a dolgot sok öleléssel, simogatással és szép szavakkal, aggodalomra lehet okod.
Hozzászólások: