Mennyi ideig vagy padlón szakítás után? A csillagjegyed alapján erről is sok mindent megtudhatsz!

Szakítás után a legtöbb ember pocsékul érzi magát, és az akkor pont így természetes. Idővel azonban tudjuk, hogy a sebek begyógyulnak. De mennyi időt is tart a szenvedés?-ezt mindenki szeretné jó előre tudni.

Kos
Makacs, kitartó, és pozitív életszemlélet jellemez, ezért, gyorsan rá tudod beszélni magad arra, hogy újra meglásd az életben a szép dolgokat. Nem csüggedsz túl sok ideig.
Bika
A szakítás után hajlamos vagy az egész világot feketében látni. Sok idő el kell teljen ahhoz, míg végre megint önmagad leszel. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, meg kell szakítanod teljesen a kapcsolatot az exeddel.
Ikrek
Gyorsan próbálod lezárni a múltad, úgy viselkedsz, mintha mi sem történt volna. Szeretnéd, ha az élet minél hamarabb menne tovább a megszokott medrében. Ne hagyd, hogy a negatív energiák átvegyék a hatalmat az életedben.
Rák
Nagyon érzelmes személyiség vagy, igen mélyen érint egy szakítás. Hosszú időn keresztül leszel padlón, és csak nagyon nehezen fedezed fel újra az élet napos oldalát. Most jó, ha csak magadra figyelsz, próbálj meg minél hamarabb kimászni ebből a negatív hangulatból.

Oroszlán
Mindig arra számítasz, hogy a külvilág fog alkalmazkodni a hangulatodhoz, de néha azért te is átvehetsz egy kis pozitív hangulatot másoktól. Hamarabb át tudod tenni magad a nehéz helyzeteken, ha a jövőre kezdesz koncentrálni. Tedd félre a büszkeséged, és így kevésbé fogsz szenvedni.
Szűz
Ha valami probléma történik az életedben, hajlamos vagy úgy tekinteni az egész világra, mintha katasztrófa áldozata lettél volna. Próbálj meg egy kicsit reményteljesebb, és vidámabb lenni. A sebeid csak akkor fognak begyógyulni, ha eltereled a gondolataid a negatív dolgokról.
Mérleg
Szükséged van arra, hogy állandóan legyen valaki melletted. Szingliként fél embernek érzed magad, és nagyon szenvedsz. Koncentrálj arra, hogy minél több társadalmi eseményen, buliban, színházban vegyél részt, hiszen így nem fogod magad annyira magányosnak érezni.
Skorpió
Nagyon szenvedélyes, és intenzív vagy. Hajlamos vagy arra, hogy a szakítás után rögtön bosszút forralj. A haragot is nagyon hosszú ideig tartod, ha csak lehet messziről kerülöd a partnered. Ahelyett, hogy a bosszún gondolkoznál, inkább azon ügyködj, hogy minél hamarabb begyógyuljanak a sebeid.
Nyilas
Imádod a kalandokat, és az utazásokat, így minden bizonnyal nem sok időt fogsz keseregni, hanem gyorsan beleveted magad egy új kalandba. Ne szomorkodj, szórakozz!
Bak
Szokásodhoz híven most is a munkába rohansz a problémák elől. Azonban jó, ha a negatív érzelmeid feldolgozásra is szentelsz egy kis időt, mert különben később fog rádtörni a rossz hangulat.
Vízöntő
Csak nyalogatod a sebeid, és várod, hogy valaki megmentsen. Adj magadnak egy kis időt, ne rohanj egyik kapcsolaból a másika. Próbáld megérteni, hogy mi is lehetett a szakítás pontos oka, hátha tanulságos lehet a jövőre nézve.
Halak
A könyvek, és a fantázia világodba próbálsz menekülni a szakítás csapdájából. Éld a saját életed, és próbáld megérteni, hogy boldogságod nem egy másik embertől függ. Csak te lehetsz felelős a boldogságodért.

Hozzászólások: