A boldogság záloga: Így szeresd a kedvesed!

Az, hogy egy párkapcsolat mennyire kiegyensúlyozott, sok mindenen múlik. Egyaránt befolyásolják olyan komoly tényezők, mint a pénz vagy a szex, de azok az apró gesztusok, mondatok is, amelyekről könnyen megfeledkezünk a hétköznapi rohanásban. A boldog szerelmesek azonban nem teszik, sőt: amikor csak tudják, gyakorolják őket. Lássuk, melyek ezek!

szerelem-pixshark_com-2015

1. Kézenfogva járnak

Azoknak, akik boldog párkapcsolatban élnek, egyértelmű, hogy kéz a kézben mennek mindenhova. Nem azért, mert a külvilág előtt szeretnék reklámozni a szerelmüket, hanem azért, mert így minden adandó alkalommal újra és újra átélhetik, milyen igazán tartozni valakihez. A kézfogás rendkívül finom és visszafogott gesztus, mégis minden tisztelet benne van, amit két ember egymás iránt érezhet.

2. Sokszor mondják: Szeretlek!

Állítólag ez a szó annál hamarabb kopik el, minél gyakrabban használják. Nos, a boldog párok esetében nem így van: ahányszor csak képesek rá, tudatják a másikkal, hogy még mindig odáig vannak érte. A ?Szeretlek? minden hétköznapi szituációt különlegessé varázsol, mert értelmet ad annak, ami nem tűnik fontosnak, és erőt ad nekünk, nos ? mindenhez.

3. Egyszerre fekszenek le aludni

Igen, tudjuk, hogy ezt elég nehéz megvalósítani, hiszen mindenkinek különböző napirendhez, időbeosztáshoz kell igazodnia. Ennek ellenére melegen ajánljuk, hogy amikor csak lehet, bújjatok egyszerre ágyba. Az ok egyszerű: a közös álomba szenderülés hihetetlen módon növeli a kapcsolat intimitását. És itt nem a szexre gondolunk, hanem arra a boldogságra, ami elönt majd, ha egy időben, szerelmesen zárhatjátok a napot.

4. Mindig megkérdezik, milyen napja volt a másiknak

Egyértelmű, hogy a kiegyensúlyozott kapcsolatban élőknél ez soha nem maradhat ki. Nem szabad olyan idegesnek, elfoglaltnak, érdektelennek lenni, hogy elfelejtsünk érdeklődni a másik friss élményeiről. Ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kifejezzük, figyelünk rá és nyomon szeretnénk követni az életének minden történését.

5. Ölelkeznek

A boldog párok mindig öleléssel búcsúznak, amikor elválnak, és öleléssel köszönnek, ha újra találkoznak. A külön töltött idő alatt szinte szomjazzák egymás érintését, így teljesen természetes, hogy azonnal magukhoz szorítják a másikat. Ti is cselekedjetek hasonlóan, meglátjátok, hogy feltölti tested-lelked!

Hozzászólások:

2 thoughts on “A boldogság záloga: Így szeresd a kedvesed!”

Comments are closed.