A diáklány babája felsírt az órán, de a professzor reakciója mindenkit megdöbbentett! – A diáklány babája felsírt az előadás alatt. Megpróbálta elhagyni a termet, de az óraadó professzor ezt már nem engedte! Sosem találod ki, mi történt ezután!

Sydney Engelberg professzor, 45 éve oktat egyetemen. Bár korábban még sosem történt ilyen, mégsem jött zavarba, amikor Vállalati viselkedéstan előadása közepén, felsírt egyik diákjának kisbabája.  A kicsi édesanyja természetesen zavarba jött és megpróbálta elhagyni az előadót, de a tapasztalt professzor ? aki maga is 3 gyermek apja és 5 nagyapja ? karba vette a toporzékoló csecsemőt és mintha misem történt volna, tovább tartotta az órát.

prof2

Mivel lánya is hasonló helyzetben van, így Egelberg arra buzdította diákját, hogy továbbra is látogassa óráját és nyugodtan hozza magával a kicsit is. Azt mondta ?Egyetlen anyát sem lenne szabad arra kötelezni, hogy választani kelljen a tanulmányai és a gyermeke között.?

prof

?A jó oktatás titka nem abban áll, hogy a diákokra zúdítjuk a száraz tényeket, hanem hogy a tananyag mellé, eszmei értéket is adunk.?

A kisdeddel karján folytatta az órát

Hozzászólások:

2 thoughts on “A diáklány babája felsírt az órán, de a professzor reakciója mindenkit megdöbbentett! – A diáklány babája felsírt az előadás alatt. Megpróbálta elhagyni a termet, de az óraadó professzor ezt már nem engedte! Sosem találod ki, mi történt ezután!”

Comments are closed.