EGY ERŐS NYOMÁS EZEN A PONTON, ÉS BEINDUL A FOGYÁS

Az ősi kínai tu­do­mányt ön­ma­ga­don is ki­pró­bál­ha­tod. Van négy pont a tes­te­den…

Koplalás nélkül is fogyhatsz, vagy ha már diétázol, felturbózhatod a hatását ezzel a pár perces kezeléssel!

Az emberek évezredek óta használják az akupunktúrát és akupresszúrát egészségügyi problémáik kezelésére. Ez a technika abban is segít, hogy lefogyj. Ha a következő 4 pontot stimulálod, gyorsabban meg tudsz szabadulni a kilóktól, mint arról valaha is álmodtál.

Ha ezeket a pontokat masszírozod, felgyorsul az anyagcseréd és a felesleges zsír kiválasztására ösztönzi a szervezetet. Ráadásul az éhségérzeted is csökken. Íme a 4 pont!

1. Arcon Ha ezt a pontot masszírozod, csökkented az étvágyat és a szorongást. Ez az orr és a felső ajak közötti pont stressz esetén is nagy segítség. Masszírozd ezt a pontot 5 percig naponta kétszer.

620x0-70

2. Karon Ennek a pontnak a masszírozása csökkenti a testhőt, ami ösztönözni fogja a beleket a nagyobb munkára. Masszírozd ezt a pontot 1 percig naponta kétszer vagy háromszor.

620x0-71

3. Lábon Ezen az úgynevezett Zu San Li ponton végeznek a legtöbbször akupresszúrát. Rendkívül előnyös emésztést fokozó hatása, valamint a gyulladásos folyamatok megelőzésére és csökkentésére való alkalmazása. De ezen kívül még rengeteg mindenre jó ez a pont, amit„száz betegségek” vagy „a hosszú élettartam” pontjának is neveznek.

Az a túlsúlyos egyén, aki rendszeresen masszírozza ezt a pontot, életmódváltás nélkül is legalább 1 kilót veszít 1 hét alatt. Megtalálod a térdkalácsod alatt (figyeld a rajzot!). Kis horpadást érzel a csontok között.  

620x0-72

Masszírozd az óramutató járásával megegyező irányban körbe-körbe 10 percig. (Ne alvás előtt végezd a masszázst, mert álmatlansághoz vezethet.) Ha enyhe fájdalmat érzel masszázs közben az teljesen normális, és azt jelenti, hogy megfelelően végzed.

4. Fülön Ennek a pontnak a masszírozása segít felgyorsítani az anyagcserét, így könnyebben szabadulhatsz meg a felesleges kilóktól. Óvatosan masszírozd a hüvelykujjaddal 3 percig. Ismételd meg a kezelést háromszor egy nap.

620x0-73

Hozzászólások: