Van néhány csillagjegy, melynek női szülöttei évről – évre egyre szebbek lesznek!

Szinte hihetetlen dolognak tűnik, hogy egyes nők az idő múlásával egyre szebbé válnak. Úgy tűnik, hogy ezek a hölgyek tudják a fiatalság titkát, az asztrológusok szerint csak néhány csillagjegyben született nőre jellemző mindez.

1. A bak jegyében született lányok

Ők vezetik ezt a toppot, már gyerekkorukban hasonlítanak a felnőttekre a viselkedésük és a gondolkozásuk miatt. Nagyon intelligensek és felelősségteljesek, a belső és a külső közötti korkülönbség fiatalítja őket.

A bak jegyében született nők az idő múlásával egyre szebbekké és vonzóbbakká válnak, hisznek a saját szépségükben. Szerintük az élet olyan mint egy kaland, a pozitív gondolkodásukkal mindenkit maguk köré vonzanak. Ez így folytatódik életük végéig.

2. A mérleg jegyében született nők

Egy nő szépsége nagy részt abban rejlik, hogy mennyire tudja elfogadni saját magát. Egy középkorú nő aki ezen jegy szülötte nagyon tudja tisztelni saját magát és mindig a jó megjelenésre törekszik.

Ahogy telnek az évek ezek a nők egyre magabiztosabbá válnak, felfedezik a saját stílusukat. Ők tudják, hogyan használják a kozmetikumokat, így előtérbe helyezik a szépségüket és eltakarják a hibákat. Ennek a tulajdonságuknak a kialakulásához idő és kísérletezés szükséges. A mérleg jegyében született nők kezdenek figyelni a divatra és igazi hölgyekké válnak.

3. Az ikrek jegyében született nők

Az ikrek jegyében született nők amíg fiatalok addig büszkélkedhetnek a fiatalságukkal és a szép arcukkal. Szeretik elrejteni a nőiességüket valamilyen sportra hivatkozva.
Mivel nem igazán bíznak az emberekben ezért eléggé zárkózottak, de érettebbek is és ezért úgy ragyognak mint a gyémánt.

4. A rák jegyében született nők

A rák jegyében született lányok komplexusokkal küzdenek és nincs elég önbizalmuk.
Az idő múlásával a nőiességükért tisztelik és fogadják el őket, mindenkit el tudnak kápráztatni. Egy ilyen nő mellett belső békét érezhetsz.

Évről, évre egyre nyugodtabbá válnak és egyre magabiztosabbak. A szépségük virágzik, ahogy telik az idő, vonzzák a náluk fiatalabb férfiakat, akik jól érzik magukat a társaságukban.

5. A szűz jegyében született nők

A szűz jegyében született nők az életük elején szinte észrevehetetlenek, de olyanok mint egy finom ital amely az évek múlásával egyre finomabbá válik.

A nőiességük az évek múlásával ébredezik, egyre szebbek és nőiesebbek lesznek.
A bizonytalanságuk már a múlté, kezdenek örülni a saját szépségüknek és ki is hangsúlyozzák mindezt az öltözködésükkel eltakarva a kisebb hibákat. A férfiak kedvelik a szépségüket.

Az idő múlásával ezek a hölgyek egyre jobban vigyáznak az egészségükre is, mindig és mindenhol jól néznek ki.

Forrás: bidista.com

Hozzászólások: