Visszakövetelik a nézők Szulejmánt

 

Budapest – Óriási felháborodást váltott ki a nézőkből az RTL Klub azon közleménye, amely szerintszüneteltetik a külföldi sorozatok vetítését. Kolosi Péter programigazgató korábban elmondta, hogy idén ősszel a csatornánál ?nagy események” lesznek, ezért átrendezik a struktúrát.

7_o_szulejman1

Egy darabig az Ibrahimot játszó Okan Yalabikot (bal- ra) és a Szulejmánt megformáló Halit Ergencet sem láthatjuk a képernyőn

Ez azt jelentette, hogy a rendkívül népszerű, átlagban 800 ezer embert a képernyő elé ültető Szulejmán, illetve a Dr. Csont, A mentalista, a Taxi és A helyszínelők is parkolópályára áll. Helyettük ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! című túlélőshow-val kívánja az RTL szórakoztatni a nézőket, ezt azonban a publikum nem fogadta osztatlan sikerrel.

A török sorozat, a Szulejmán szüneteltetése ellen még külön Facebook-oldal is létrejött. A ?Tiltakozunk RTL” profilt pillanatok alatt már 3 ezren lájkolták, s a kommentekből kiderül, valóban fontos az embereknek a szappanopera.
Volt, aki azt írta, külföldön él, egy szomszédos országban, de a Szulejmán miatt minden szerdán képes hazavezetni több kilométert, hogy láthassa az aktuális részt.

?Szulejmánt akarunk! Nem érdekelnek a celebek!” ? írta egy másik hozzászóló.

A rajongók a kommentfolyamban végül arra jutottak, hogy a kereskedelmi csatorna jobban tenné, ha nem a legnézettebb sorozatok idejét szánná a celebes túlélőshow-ra, hanem inkább az éjszakai időpontot választaná az afrikai kalandnak.

8_o_szulejman_facebook

Kolosi Pétert pénteken nem értük utol, de korábban, amikor még nem volt ekkora a felháborodás, így nyilatkozott:

? A sorozataink nem tűnnek el végleg, majd a Celeb vagyok után folytatjuk őket. A Szulejmán kicsit más eset, mert az nem pár rész után áll le, hiszen egész nyáron új epizódokat adtunk, ráadásul hosszabbakat. A lényeg, hogy csak hat hétig kell nélkülöznie a nézőnek a sorozatainkat ? fogalmazott a programigazgató.

Forrás: Blikk.hu

Hozzászólások:

87 thoughts on “Visszakövetelik a nézők Szulejmánt”

Comments are closed.