3 szexisnek hitt női praktika, amit valójában utálnak a pasik!

Az ember gyakran elveszíti a józan ítélőképességét, ha olyasvalaki van a közelében, aki tetszik neki, és akit meg akar hódítani.

hajat_raz

Ha el akarsz csábítani egy fiút, eszedbe juthatnak az alábbi praktikák, amit a legtöbben kipróbálnak, pedig ahelyett, hogy imponálnál velük a pasinak, inkább nagyon gyorsan elriasztod.

TávolságtartásSzámtalanszor hangoztatott tény, hogy a fiúk szeretik, ha meg kell küzdeniük egy lányért, hiszen dolgozik bennük a vadászösztön, és biztosan hallottad már, hogy a könnyedén elejthető préda nem jelent kihívást. Ebben van igazság, de sokan félreértik a lényeget, és túltaktikázzák a dolgot.

Nem kell úgy tenned, mintha a pasi teljesen közömbös lenne számodra, mert ha ilyen visszajelzést kap, fel fogja adni a próbálkozást.

Attól függetlenül, hogy nem ugrasz az első füttyentésre, mutasd ki, hogy neked is tetszik a srác, mert ha elérhetetlen jégkirálynőt játszol, elijeszted a kiszemeltet.

FeltűnősködésA pasiknak bejön, ha egy lány szemmel láthatóan vagány, és tud bolondozni, szórakozni, de ezzel sem szabad túlzásba esni. Egyrészt nagyon átlátszó, ha azonnal viháncolni kezdtek a barátnőiddel, amint látóhatáron belül van a srác, másrészt könnyen elkönyvelhet éretlennek, sőt, akár idegesítőnek is, ha hangosan próbálod felhívni magadra a figyelmet. Inkább keresd a tekintetét, és ha elkaptad, tartsd meg a szemkontaktust néhány másodpercig, majd fordulj el, és mosolyogj. Ez sokkal hatásosabb lesz bármilyen hangos menőzésnél.

Szexi mozdulatok

Biztosan ismerős számodra a jelenet, amikor a férfi egy elkapott ajakba harapás vagy egy hajcsavargatás láttán fülig belezúg a nőbe. Ez általában csak a filmekben van így ? persze a valóságban is meg tudja őrjíteni az embert a másik egy-egy mozdulata, de ez csak akkor működik, ha a dolog az illető sajátja, nem tudatos, és ő maga talán észre sem veszi.

Hozzászólások:

One thought on “3 szexisnek hitt női praktika, amit valójában utálnak a pasik!”

Comments are closed.