3 jel, hogy reinkarnálódtál ebbe az életbe

A reinkarnációról gyakran csak úgy beszélünk, mint sorsunk lehetséges folytatásáról, testünk fizikai halála után. Annál ritkábban esik szó azonban mostani életünkről ilyen vonatkozásban: vajon nem a jelenlegi életünk is egy reinkarnáció?

2015-09-03_214324

Nem mindenki hisz az újjászületésben, vagy éppen a lélek létezésében. Van, akit teljesen hidegen hagy az egész spiritualitás és tökéletesen teljes életet él materialista meggyőződéseivel ? vannak, akiket viszont sok dolog gondolkodóba ejt, akik elemeznek, és mélyebb értelmet tulajdonítanak az élet fordulatainak, történéseinek. Nem csak véletlen egybeesés, hogy valaki szorosabb kapcsolatban van a spiritualitással és olyan érzése van, hogy nem ez az első élete. Hogy nem csupán az 5.436.193.265-ik ember a 7 milliárdból, hanem különlegesnek és másoktól különbözőnek érzi magát.

Minden bizonnyal ezek az emberek egy olyan csoportot alkotnak, akik mind bizonyos céllal inkarnálódtak ebbe az életbe. Egyesek karmájuk enyhítéséért, a lelki fejlődésükért vannak most itt, vagy esetleg mások fejlődését hivatottak előmozdítani.

Bármi is legyen a miért azértje, nézzük meg mi utal arra, hogy reinkarnálodtál ebbe az életbe:

1. Életed tele van leckékkel

Kiskorodtól fogva sok tanulságos helyzetet tapasztalsz meg, legyen szó akár érzelmi megpróbáltatásokról, akár arról, hogy természetedből adódóan minden helyzetből levonod a lehetséges tanulságokat. Már fiatal korodtól fogva olyan tapasztalatokon mész keresztül, amelyek megfontolttá és körültekintővé tesznek, amelyek által folyamatosan fejlődsz. Más emberek úgy tűnhetnek számodra, mintha csak robotpilóta módban tennének körutazást az életben, miközben te minden helyzetet teljes lélekjelenléttel élsz meg. Emiatt olyan bölcsességet tanúsítasz, amit akár mások fejlődésének szolgálatába is állíthatsz.

Lényegében a nehézségekre is a fejlődés lehetőségeként tekintesz, és erőfeszítés nélkül veszed őket az életedben. Ez azért lehet, mert aktuális inkarnációdnak a lelki fejlődésed a célja. Hajlamos vagy olyan kihívásokkal szembesülni, amelyek próbára teszik erőidet ? ezek pedig mind részei a tervnek. Életed ? az átlagemberekével szemben ? sokkal inkább az eszmék, gondolatok és lelki növekedés körül forog, mert azzal a meggyőződéssel jöttél ide, miszerint az élet egy iskola a lelked számára. Nem csak azért jöttél, hogy egy meleg fészket csinálj magadnak, majd kényelmesen meghalj ? a fejlődés küldetésével jöttél ide.

2. Nem csapnak be egykönnyen

Nem vagy társadalmilag naiv. Mivel voltál már itt, természetes képességed van megfejteni mások pszichológiai működését. Másokkal ellentétben nem vagy fogékony az agymosásra, ezért nehezedre esik komolyan venni a hatásvadász szenzációkat. Látod a felszín alatti dolgokat és a tudatalatti üzenetek szemet szúrnak.

Átlátsz az embereken és rejtett szándékaikon, ezért nem tudnak egykönnyen csőbe húzni. Nem mindenki rendelkezik ostobaság-detektorral, ez pedig nem csupán genetikai felépítésedből fakad. Már kiskorodtól jó emberismerő vagy, ismerősnek tűnnek számodra az emberek pszichológiai játszmái. Azonnal felismered a jeleket.

3. Vágysz arra, hogy hazatérj

Talán még nem tudod, hogy hol van az ?otthonod?, de tudod, hogy nem itt. A lelked mélyén ÉRZED, hogy nem a Föld nevű bolygó a végső állomásod. Ezért néha erős nyugtalanság tölt el és olyan helyre vágyakozol, ahol a kezdetek kezdetén voltál. Függetlenül attól, hogy Mennyországnak, a Szellemek Világának vagy bárminek is hívják ezt a helyet, tudod, hogy igazi otthonod ebben a fizikai világon túl levő birodalomban van.

Nem mindenki érez ilyen jellegű ?honvágyat?, és gyakran a fejedhez vágják, hogy ugyan már, hát persze, hogy ez a mi otthonunk! Ezt a máshová tartozást néha még te magad sem érted és megmagyarázni sem tudod magadnak az érzést. Ez a vágyakozás azzal is magyarázható, hogy vannak ott családtagjaid, akikkel mindaddig együtt voltál, amíg ide nem jöttél, akik várnak rád, hogy visszatérj, miután beteljesítetted itteni feladataidat.

Tekints hát végig életeden és a hozzá való viszonyulásodat. Úgy gondolod, hogy most először vagy itt? Hívtak már téged öreg léleknek? Kezeld úgy az életedet, mint egy küldetést. Figyelj a jelekre, amiket az Univerzum küld neked, nap mint nap.

Hozzászólások: