10 trükk, amit minden nőnek ismernie kell!

10 egyszerű, de nagyszerű és nagyon praktikus tippel látunk el, amelyeknek nagy hasznát vehetitek a mindennapokban.

01. Ha szeretnéd gyorsan és fájdalommentesen betörni a cipődet, húzz fel egy vastag zoknit, vedd fel rá a cipődet és hajszárítóval fújj rá meleg levegőt. Csináld, illetve ismételd addig, amíg kényelmes nem lesz a cipő.

90301.tippek_trukkok_noknektrukkok_minden_nonek_ismernie_kellpraktikus_tippek_trukkok.w

02. Ha észrevetted, hogy elkezd felszaladni egy aprócska szem a harisnyádon, fújd be gyorsan hajlakkal, vagy kend be átlátszó körömlakkal és megúszod, hogy tovább szaladjon a szem.
03. Neked is állandóan összecsomósodnak a nyakláncaid a karkötőiddel és a gyűrűiddel? Akkor íme néhány szuper tipp:
? Készíts gyönyörű ékszertartót szinte fillérekből vizes vagy üdítős műanyag palackok aljából;
? Nem használt jégkockatartók is remekül funkcionálnak ékszertartóként;
? Akárcsak az üres borosüvegek és és a használaton kívüli borospoharak;
? Fülbevalók tárolására pedig a legjobb egy klasszikus konyhai négyoldalú reszelő. Ha kedved van, hogy még szebb legyen, fesd le.
04. A fehér dezodor-, illetve stiftfoltot a ruháidról úgy tudod eltüntetni, hogy harisnyával vagy valamilyen nylon anyaggal jól átdörzsölöd a foltos részt. Pikk-pakk eltűnik!
05. Ha sose tudod, hova rakd a hajszárítódat és a hajvasalódat a fürdőszobában úgy, hogy mindig könnyen elő tudd venni, szerezz egy, a képen láthatóhoz hasonló PVC csövet, rögzítsd valamelyik sarokban (lehetőleg olyanban, amelyik közel van a tükörhöz és egy konnektorhoz) és a problémád már meg is oldódott!

90308.tippek_trukkok_noknektrukkok_minden_nonek_ismernie_kellpraktikus_tippek_trukkok.w

06. Ha nem akarod hetente mosni a farmerodat, piszkosnak nem piszkos, viszont mondjuk olyan helyen voltál benne, ahol nagy volt a füst, akkor tedd egy műanyag zacskóba, lehetőleg légmentesen és dobd be a fagyasztóba egy napra. Másnapra nyoma se lesz a rossz szagnak!
07. Ha nem túl biztonságos helyre mész, rejtsd el papírpénzed egy üres ajakbalzsamos tégelybe, ami akár a zsebedben is elfér. Így ha a táskádat elrabolják, nem maradsz pénz nélkül. Az ajakírt pedig majd egy tolvaj sem akarja elvinni, mert eszükbe se fog jutni, hogy esetleg abban van a pénz.
08. Ha szeretnéd megóvni gyűrűidet a kopástól, kend be őket színtelen körömlakkal, így tovább maradnak szépek, fényesek és újszerűek. Persze ezt ne az aranygyűrűiddel csináld meg, hanem inkább az olcsóbb bizsukkal.
09. Ha csak egy kis gyűrődés van a ruhádon, és nincs kedved elővenni a vasalódeszkát és a vasalót, csak kapd elő a hajvasalódat és vasald át azzal azt a picike részt.
10. Sörnyitó nem biztos, hogy mindig van nálad (sőt, valószínűleg általában nincs), viszont szempilla göndörítő talán igen. Azzal pedig bármilyen üveges üdítő kupakját (de akár sörét is!!) ki tudod nyitni! Ezzel a trükkel tuti bármelyik pasinál bevágódsz!

90305.tippek_trukkok_noknektrukkok_minden_nonek_ismernie_kellpraktikus_tippek_trukkok.w

Hozzászólások: