Jelek, hogy a pasi csak kettyinteni szeretne!

10308234_560369840745016_818455478329813708_n1

Érdektelenség
Ha a pasi láthatóan nem figyel arra, amit mondasz neki, vagy csak magáról beszél, és soha nem kérdez rólad, az intő jel lehet. Ha randizgattok, de látod rajta, hogy valójában nem is akar megismerni téged, gondolkodj el rajta, hogy van-e értelme találkozgatni, mert esélyes, hogy csak kihasznál.

Nem keres
Árulkodó jel lehet, ha a srác csak ímmel-ámmal válaszol az üzeneteidre, hívásaidra, és magától csak akkor keres, ha éppen kedve szottyan találkozni ? vagy nem is hív, elvárja, hogy te kezdeményezd a randit. Ebben az esetben nem érdemes erőltetni a dolgot, mert valószínűleg te sérülsz a végén.

Késik
Ha a pasi sokszor késik a randiról, vagy előfordul olyan is, hogy, ha éppen nincs kedve, el sem megy, nem érdemes vesztegetned rá az idődet, mert egyáltalán nem vesz komolyan. Természetesen nem azzal van a baj, ha egyszer valamilyen nyomós ok miatt lemondja a találkát, de, ha sorozatban ilyesmi történik, és még szólni is elfelejt, az már nem jelent jót.

Mentegetned kell
Nem túl jó jel, ha a srác link, megbízhatatlan, és azon kapod magad, hogy mentegeted őt saját magad, a szüleid és az ismerőseid előtt is. Ha mentségeket keresel a viselkedésére, vagy túlkombinálod a dolgot azért, hogy úgy hozd ki belőle a srácot, mintha a körülmények áldozata lenne, valószínűleg nem a megfelelő emberrel próbálkozol.

Mi
Ha a srácnak szinte ki sem jön a száján az a szócska, hogy mi, csak úgy emleget titeket, hogy te és én, akkor nagy valószínűséggel nem szerepelsz a hosszabb távú terveiben. Eleinte persze ez még nem biztos, hogy rosszat jelent, de, ha már több hete találkozgattok, és még mindig nem érted el a barátnő státuszt, inkább oldj kereket.

A barátok előtt
Az, hogy bemutat a barátainak, még nem jelent semmit ? figyeld meg, hogy viselkedik veled a haverok előtt. Ha ugyanúgy, ahogy akkor, amikor kettesben vagytok, valószínűleg nincs baj. Ám, ha túlságosan érdektelen veled szemben a barátai előtt, vagy esetleg úgy tűnik, mintha erősen dicsekedne veled, járj nyitott szemmel.

Magánélet rejtegetése
Ha szinte semmit nem tudsz a magánéletéről, nem avat be, hogy mi a hobbija, kikkel barátkozik, milyen a családja, lehet, hogy nem szán neked fontos szerepet az életében. Lehet, hogy csak félénk, de, ha az erre vonatkozó kérdéseidre is rövid, kitérő válaszokat ad, és olyan, mintha titkolózna, akkor valami nem stimmel.

Hozzászólások:

One thought on “Jelek, hogy a pasi csak kettyinteni szeretne!”

Comments are closed.