10 tuti jel arra, hogy közelebb vagy a harminchoz, mint a húszhoz

1356345689.5151-ole7-f

Most sokan azt fogjátok mondani, hogy kis hisztis, korán érő nyugdíjas nénik vagyunk, de íme: a harminc fele közelítés legbiztosabb női jelei.

1  Hirtelen túl rövidek lesznek bizonyos szoknyák ? és ezek sajnos pont azok, amik pár éve még a kedvenc fazonjaid voltak.

2  Egyik pillanatról a másikra értelmet nyernek a ránctalanító krémek, és az ejjráérünkarramég-fázisból egyenesen az úristenkellegyjóránctalanító-szakaszba érünk. Méregetted már aggódva a finoman alakuló, szinte láthatatlan ráncocskákat a szemed sarkában? Pipálhatod.

3  Míg a hasonló korú fiúk egyre szexibbek, talán picit már őszülnek is, te minden ősz hajszál megjelenését egy-egy stratégiailag fontos terület elvesztéseként éled meg. Hé hajak, nyugi, csak lazán, nem kell elsietni!

4 Egyre kevésbé izgat a kötelező hétvégi őrület, az pedig végképp elképzelhetetlen, hogy egy pénteki hajnalig tartó buli után egy szombatit is bevállalj.

5 Ellenben egyre gyakrabban isztok meg munka után egy két laza fröccsöt vagy sört a barátaiddal ? az esték azonban sose fordulnak át spontán napfelkeltéig tartó világmegváltásba, 10 körül álmosan hazakúsztok, és még így sem garantált, hogy megússzátok a másnapot iszonyú macskajaj nélkül. Voltál már másnapos anélkül, hogy előző nap berúgtál volna? Gratulálunk, öregszel!

6 Már nincsenek bulizós ruháid. Úgy tűnik, hogy egy jól szabott póló és a legjobb farmered egyszerűen minden helyzetben megállják a helyüket.

7 Már nem veszel szezononként 6 pár cipőt és első mosás után elformátlanodó pólók tucatjait: képes vagy inkább SOK pénzt kifizetni egy időtálló ruhadarabra. Néha NAGYON sok pénzt.

8 Egyre kevésbé duuurva hír, ha valaki a társaságból terhes, vagy megházasodik. Bezzeg az elsők, 10 éve!

9 Egy ideje már nem kérték el a személyidet cigi-, vagy alkoholvásárlás közben? Jobb, ha magadba nézel: tuti előnyös ez a frizura? Jó ez a smink? Vagy csak öregszel?

10 Már te is érted azt a kis ideges szemrángást, amit idősebb nőkön láttál csirkekorodban. Feszes combú tinilányok? Miért? Miért?

Hozzászólások: