5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

Tényleg szeretnék megoldani a problémádat

A nők és a férfiak nagyon különböző módon kezelik a nehéz helyzeteket. A csajok például nagyon szeretik alaposan átbeszélni a felmerülő problémákat, mert ez megnyugtatja őket. A pasik viszont ezt sokszor félreértik, azonnal a tettek mezejére lépnének, hogy segítsenek. Ha nem szeretnéd, hogy a barátod bármit is csináljon, mert te szeretnéd elrendezni a dolgokat, akkor ezt tudasd vele a beszélgetés során.

Csak jóindulatból olyan őszinték

Sok pasinak vágta már oda a barátnője, hogy tiszteletlen, amiért nyersen és ösztönösen fogalmazta meg a véleményét valamivel kapcsolatban. Pedig a férfiak ilyenkor a legkevésbé sem szeretnék megbántani azt, akit szeretnek, csupán nem érzik annyira a különböző kifejezések súlyát. Ők egymás között így kommunikálnak, mert abban hisznek, hogy ezzel lehet a leggyorsabban megoldani a vitás helyzeteket. Hidd el, ha a szerelmed megbánt az őszinteségével, azt nem szándékosan teszi!

Szeretnék, ha elismernéd a megbízhatóságukat

Tuti, hogy már volt olyan pasid, aki pár randi után lelépett, de ezt ne a jelenlegi párodon verd le. Semmi nem esik olyan rosszul a férfiaknak, mint az, ha a szerelmük állandóan egy szélhámos exhez hasonlítja őket és ezért nem bízik bennük…

Nem szeretnének összenőni veled

Értsd meg, hogy semmi rossz nincs abban, ha a pasid olykor kér egy szabad estét, hogy a haverjaival bulizhasson. Ha bízol benne és erős alapokra épül a kapcsolatotok, akkor úgysem lesz semmi baj, kizárt, hogy félrelépjen. Ha mégis megtenné, akkor pedig legalább még időben kiderül, hogy nem ő a nagy Ő. Hagyd meg a szabadságát és légy te is az! Meglátod, sokkal jobban működik így egy szerelem!

Az ágyban te lehetsz a főnök

Minden pasi azt szeretné látni, hogy a barátnője képes teljesen elengedni magát az ágyban. Nyugodtan beszélj arról, miről szoktál fantáziálni, javasolj játékokat, vedd át olykor az irányítást. Sz*xistennőként fog imádni!

Hozzászólások: