A SPERMA SZUPEREGÉSZSÉGES! CSAK EGY KIS BÁTORSÁG KELL, ÉS MEGTALÁLTAD AZ ÖRÖK FIATALSÁG TITKÁT!

Fitt és egészséges akarsz maradni, és szereted az orális szexet? Nagyszerű, egy osztrák tudóspáros szerint megtaláltad a bölcsek kövét. Az örök fiatalság titka a sperma!

A szerelem egészséges és fiatalon tart: Frank MADEO és Tobias Eisenberg, osztrák kutatók, a grazi Karl-Franzens Egyetemmen megtalálták a bizonyítékot. 

A varázsszó: spermidin! Ez az anyag nagy mennyiségben van az ondóban. És ennek a spermidinnek van egy különleges képessége, hogy belülről kijavítja a sérült sejteket, és így lassítja az öregedési folyamatot. Sőt, még a szorongáts és a depressziót is elmulasztja.

Eddig csak bizonyították be, hogy az ejakulátum gazdag vitaminokban és fehérjékben. De a  spermidinnel nem sokat foglalkoztak. A kutatók szerint az Alzheimer-kór és Parkinson-kór elleni harcban is bevethető lesz.

Íme a sperma “kalóriatáblázata”:

Eisenberg szerint: “Úgy néz ki, megtaláltuk a Szent Grált az öregedéskutatáshoz. Mérföldkő az emberiség történetében! “Spermidin nemcsak a férfi spermában van. A szója, a grapefruit és a gabonacsírák is tartalmazzák a hatóanyagot. Bár sokkal kisebb koncentrációban.

T

Eddig is mondták, hogy a szex fiatalon tart, de ilyen közvetlen bizonyítékok nem voltak korábban.

Hozzászólások: