NÉZD CSAK A CSUKLÓD! VAN RAJTA HÁROMSZÖGVONAL? EZT JELENTI!

A csuklón található vonalak vízszintesek vagy görbék és elválasztják a tenyért a kar többi részétől. Más néven karkötő vonalak, a Rascette vonalak is szerepelnek, ha valaki tenyérjóslást végez. A legtöbb embernek két vagy három karkötővonala van, de lehetséges, hogy csak egy van. A nagyon ritka négy rascettes valójában arra utal, hogy a személy 100 évig fog élni. Ezek a vonalak a személy hosszú életére, az egészségére, a sorsára és a szerencséjére utalnak. Egyensúlyra vagy egyensúlytalanságra utalhatnak az elme, a test és a lélek között. A tenyérjóslás szerint, minél szilárdabb és töretlen a több Rascette vonal, annál nagyobb az esély, hogy jó és egészséges élete legyen a személynek.

De a legritkább, hogy egy háromszög található valakinek a csuklóján. A háromszög a karkötő vonalon extrém szerencse jele!

Most nézd meg a csuklódat, és ha van rajta egy vonal, amely háromszöget alkot a karkötő vonalakkal, az nagy szerencsét jelez, például többször pénzt kapsz váratlanul életedben. Lottónyereményt vagy nagy örökséget is jelezhet életed során.

Hozzászólások: