ÁPRILIS 28-ÁN MINDEN JEGY ÉLETÉRE NAGY HATÁSSAL LÉVŐ BOLYGÓÁLLÁS JÖN, NÉZD MEG, TE MIRE SZÁMÍTHATSZ

Április 28-án a Merkúr, a Mars, a Szaturnusz, a Plutó és a Jupiter is úgynevezett hátráló, vagy retrográd mozgásba kezd. Ez egy olyan asztrológiai különlegesség, amelyre 10 éve nem volt példa.

hold-bolygoallas

Mindenik bolygó másként hat az életünkre, de mikor retrográd fázisba kerül, akkor az a bizonyos szelete az életünknek komolyan zavarossá válhat. Ezért meg kell tanulnunk magunkba nézni, elemezni, hogy azt a bizonyos részt az életünkben képesek legyünk “meggyógyítani”.

Mikor egy bolygó hátráló mozgásba lendül, az energiák is felbolydulnak, így például változásokra számíthatunk az emberi kapcsolatainkban.

Április 28-án nagy az esélye annak, hogy izgatottak, ingerlékenyek, idegesek, érzelmileg kiszámíthatatlanok leszünk. Minden ilyen változás, vagy válság azért történik hogy újraértelmezzük az életünket, felülvizsgáljuk döntéseinket, és változtassunk életmódunkon, hogy a régi nehézségektől, szenvedésektől meg tudjunk szabadulni.

Mikor a Merkúr retrográd fázisba kerül, gyakran pánik lesz úrrá rajtunk, hiszen az innen származó energiák megváltoztathatják a más emberekkel való kapcsolatainkat. Ilyenkor arra kell koncentrálnunk, hogy nem gondolunk a negatív érzésekre, hanem szabadítsuk fel a szívünket, a lelkünket, és mindenkivel igyekezzünk kedvesek lenni.

A Merkúr mellett a Mars, a Szaturnusz, a Plutó és a Jupiter is hátráló mozgásban lesz, így olyan erős energiák fognak érni bennünket, amelyek hatására változtatnunk kell eddigi életvitelünkön. A Jupiter a kiteljesedést, átalakulást segíti, a Plutó pedig a szerelmi, illetve intim életünkért felel. A bátorságunkat, a szenvedélyességünket, az ihletünket a Mars energiáiból meríthetjük, a Szaturnusz pedig a karmikus energiákat biztosítja.

Ebben a periódusban sok megoldatlan kérdésre fény derül, így érdemes kihasználni e nap nyújtotta lehetőségeket. Tisztábban láthatunk rá dolgokra, a magunk életére, gyenge pontjainkra. Ez a nap alkalmas arra is, hogy őszintén szembe nézzünk magunkkal, és mondjuk ki azt, hogy: “Elfogadom és szeretem magam.” A kérdés az, hogy képesek vagyunk-e arra, hogy a szenvedést, negatív érzéseket hátrahagyjuk és csak a jó dolgokkal, a szeretettel foglalkozzunk.

Az 5 bolygó egészen május elejéig retrográd fázisban áll, így érdemes addig letisztázni magunkban a problémákat, lelki sérelmeket.

Hozzászólások: