SOKKAL ERŐSEBB A KEMÓNÁL, ÉS CSAK A TUMORSEJTEKET TÁMADJA EZ A CSODANÖVÉNY!

Főként Ázsiában alkalmazzák gyógyszerként a különleges aromájú fűszert, a gyömbért, hiszen rendkívül erős és jótékony összetevői vannak. A legújabb kutatások szerint a rákos sejteket is elpusztítja.

Most a tudósok felfedezték, hogy a gyömbér erős tumorellenes szer.

Az amerikai Georgia Állami Egyetemen végzett kísérletek bizonyítják, hogy a gyömbér kivonata az egerekben kialakuló prosztatarákot 56 százalékban visszafordítja. Ez az erős gyulladáscsökkentő hatásnak, valamint a szuper-erős antioxidáns tartalomnak köszönhető.

chemo-ginger-cancer

A gyömbérben olyan aktív hatóanyagok vannak, amelyek sokkal erősebbek, mint bármely hagyományos orvosi, kémiai gyógyszerkészítmény. Mellrák esetén például a shogaol 6-nak nevezett hatóanyag egyenesen a rákos, úgynevezett „anyasejteket” veszi célba, és pusztítja el, de a „lánysejteket” is megsemmisíti, amelyek sokkal ellenállóbbak, agresszívabbak is, és amelyek voltaképpen a daganatos betegségek kialakulásáért felelősek.

Ez a bizonyos hatóanyag leginkább a megfőzött, vagy szárított gyömbér darabokban van jelen. Így nem kérdés, hogy a gyömbér mennyire egészséges, és akár életmentő is lehet, így bátran használjuk.

Hozzászólások: