HIHETETLEN TITKOKAT ÁRUL EL KELTA ÁLLATHOROSZKÓPOD! CSAK KERESD KI SZÜLETÉSI DÁTUMOD SZERINT, MILYEN ÁLLAT VAGY!

A kelták több horoszkópot használtak, a fahoroszkóp mellett nagy jelentőséget tulajdonítottak az állatok szerinti jegyeknek. keresd ki, milyen állat felel meg születési dátumodnak!

Szarvas: december 24-január 20. 

Ezek az emberek nagy elvárásokkal jönnek erre a világra, mindent el akarnak érni az életben. Képtelenség őket megállítani választott utukon. Ha térdre esnek, hamar felállnak, és folytatják. Türelmesek és megfontoltak, akiket a siker éltet. Büszke és előkelő jellem, és mindenek felett az igazságban hisz.

European grey wolf

Macska – január 21-február 17.

A Macska a „hatodik érzéknek” köszönhetően olyan dolgokat lát, amit senki más a világon. Képes mindig megújulni, egyedi ötletei és művészi megoldásai vannak. Mindenkit egyenlőnek tart, odafigyel más emberek jólétére és jogaira. Érzelmileg kissé távolság tartó, de mint a macska, képes csendesen lojális maradni ahhoz, akit kiválaszt.

Vipera – február 18- március 17.

Álomvilágban él, sokszor a valóság és a képzelet határait nem is látja meg, minden érdekli, megérzéseire hallgat, érzi, mit éreznek mások. Ugyanakkor veleszületett kommunikátor, és tud meggyőző tud lenni, ha akar. Sosem tudod irányítani, mert állandóan irányt változtat, és kicsúszik az alól, amit nem akar megtenni.

Róka – március 18-április 14.

A kelta horoszkóp szerint, aki a Róka jegyében született, fékezhetetlen erő lakozik benne. Előbb cselekszik, mint gondolkodik. Különösen energikus és bátor, rakoncátlan teremtés. Nagyon színes mesélő, ugyanis saját tapasztalatait követendő példaként tálalja. A legjobb barát, társ, akit el lehet képzelni, mert nagyon hűséges, ha lehorgonyzik valaki mellett.

Bika – április 15-május 12

Erős, szerető és stabil – ilyen a Bika a kelta horoszkóp szerint. Ő a legjobb váll, amelyen kisírhatod magad, ha bántalom ért, és tőle mindig a legjobb tanácsokra számíthatsz, főként szerelmi ügyekben. Mivel megérző- és előrelátó képessége erős, érzelmes személynek tekinthető. Tudja miként kell titkot tartani, és megbízható, legyen szó bármiről.

Tengericsikó – május 13- június 9.

Ez a csillagjegy nagyon rugalmas és erőforrásokkal teli személyt takar. Intelligens és kiváló a memóriája. Nehéz követni őket, hiszen tele vannak energiával, és egyidőben rengeteg információval szolgálnak. Könnyen alkalmazkodnak bármilyen környezetben, és a szeretetüket sem spórolják meg azoktól, akik kedvesek számukra.

Ökörszem – június 10- július 7.

A kelta horoszkópban az ökörszemet a jóléttel társítják. Az őt képviselő személyek mindig mosollyal az arcukon láthatók, és mindig frissességet hoznak a baráti körükbe. Igen motiváltak, és jól végzik a munkájukat, még stresszhelyzetben is. Mindig megtartják a lélekjelenlétüket, és felelősségtudatosak. Az ökörszem folyton az egyensúlyt keresi az életben.

Ló – július 8- augusztus 4. 

Buja, beszédes és erős. A Ló a jó vetélytársat képviseli. Nemcsak tehetséges, hanem megvan a kellő önbizalma is ahhoz, hogy sikert érjen el. Különleges lény, irigylésre méltóan bájos, és nagyon kedves. Rögtön a segítségére siet annak, akinek szüksége van rá, és a vezetői stílus is benne rejlik.

Lazac – augusztus 5-szeptember 1. 

A Lazac tele van ihlettel, elképzelésekkel, örök álmodozó lélek. Nem hétköznapi a megérzése, viszont nem dicsekszik vele. Általában művész, költő vagy látnok lesz belőle. A mélység, amelyet tanúsít, sokszor befele fordulóvá teszi őt, de csakis így őrizheti meg azt a különös látásmódot, amellyel a világot szemléli. Ragyogó és egyedi ötletei vannak.

Hattyú – szeptember 2-szeptember 29.

Spirituálisan fejlett, beszédében pedig ékesszóló. A Hattyú ott is képes meglátni a szépet, ahol mások biztosan nem. A kapcsolataiban nagyon szenvedélyes és őszinte. Odafigyel a részletekre, és mindig jó ötletekkel szolgál, pontosan tudja miként járhat sikerrel abban, amihez hozzáfogott. Nyitott az újra, rendezett, jó az ízlése, és egyedi perspektívából közelíti meg a dolgokat.

Pillangó – szeptember 30-október 27.

Rendkívül barátságos, így sosem szakítja meg kapcsolatát a barátaival. Szeret álmodozni, véleményét és elképzeléseit szabadon kifejezni, és tanácskozni azokkal a személyekkel, akiket szeret. Mindig jókedvre derít, vidám és vonzó karakterüknek köszönhetően. Sosem ítélkezik az emberek fölött azelőtt, hogy meg ne ismerné őket.

Farkas – október 28- november 24. 

Nagyon felelősségteljes, és ritkán köt kompromisszumokat, ugyanakkor megfélemlíthetetlen és igen bátor lény. Azokért, akiket szeret, bármire képes, és sosem hátrál meg. Makulátlan jellem, és mindig becsületes. A vasakarata révén messze eljut, és csakis akkor tart ki valami mellett, ha szentül hisz benne.

Sólyom – november 25-december 23.

Nagyon intelligens és igazság szerető. Mindig a nagy képet nézi, nem a földi apróságokat. Éppen ezért, legfőbb célja az, hogy megossza tudását a többiekkel. A Sólyom jó barát és arany szívű, ugyanakkor irigylésre méltó egyensúlyérzettel is rendelkezik. Nyitott az újra, bármi is legyen az, de képes ugyanakkor határozott is maradni.

Hozzászólások: