Jussanak eszedbe ezek a dolgok, amikor nem úgy mennek a dolgok, ahogyan szeretnéd!

Mindig azzal foglalkozz amid van és ne arra gondolj amit elvesztettél. Mindegy mennyire érzed jól vagy rosszul magad ,légy hálás azért, hogy élsz, mert sok embernek harcolnia kell azért, hogy életben maradjon.

1. A fájdalom egy része a növekedésünknek

Néha az élet bezárja az ajtót előttünk, azért mert mozognunk kell. A fájdalomnak mindig oka van. Távolodjunk el attól a dologtól ami fájdalmat okoz nekünk, de ne feledjük el a leckét amit abból tanultunk.

Harcolni nem azt jelenti, hogy gyenge vagy, minden sikerért harcolni kell. A jó dolgokhoz idő kell ezért türelmesnek kell lennünk és hinnünk kell magunkban. Két féle fájdalom létezik, az egyik amelyik sebet ejt rajtunk, a másik pedig amelyik megváltoztat bennünket. Amikor nehézségeken megyünk keresztül, azt fordítsuk mindig a javunkra.

2. Az életben minden mulandó

Amikor esik az eső biztosak vagyunk benne, hogy el fog állni, amikor éjszaka van tudjuk, hogy utána a nappal következik. Amikor sebzettek vagyunk legyünk biztosak abban, hogy a seb meggyógyul. Semmi sem tart örökké, még a jó dolgok sem egyszer azoknak is vége lesz. Ha pedig minden rosszul megy akkor legyen egy kis türelmünk, mert az is el fog múlni. Ha az élet bonyolult is számunkra az nem azt jelenti, hogy nem kell meglátnunk a szépet magunk körül. Minden megpróbáltatásnak van eleje és vége, minden új pillanatban új esélyt kapunk amivel élnünk kell.

3. Az aggódás nem változtat semmin

Az az ember aki sokat siránkozik az kap a legkevesebbet. Minden helyzetben meg kell próbálnunk valamit csinálni még akkor is, ha csalódunk vagy nem sikerül valami.

Akkor még semminek sincs vége amikor veszítünk, akkor van vége amikor feladjuk. A siránkozás nem old meg semmit, csak az energiánkat pazaroljuk amelyet másra tudnánk fordítani. Jegyezzük meg a boldogság akkor fog jönni amikor befejezzük a siránkozást és annak kezdünk örülni amit szeretnénk, hogy legyen.

4. A hegek az erőt szimbolizálják

Soha ne szégyelljük a hegeket amit az élettől kaptunk, mert ez azt jelenti, hogy a fájdalom a múlté. Sikerült legyőzni a fájdalmat és erősebbek lettünk.

A hegek a győzelem “tetoválásai”, ne hagyjuk, hogy fogva tartsanak, ne hagyjuk, hogy felébressze bennünk a félelmet. Egyszer egy okos ember a következőket mondta: ” A sebeken keresztül áramlik belénk a fény. A szenvedéstől kikristályosodtak a legszebb lelkek. A legerősebb emberek az élet hegeit viselik, ezekre a hegekre úgy gondoljunk mint egy reklámtáblára. Túl vagyok rajta! Túléltem, a hegek bizonyítják mindezt! Most már esélyem van rá, hogy még erősebb legyek”

5. Minden harc egy lépés előre

Ne keverjük össze a várakozást a türelemmel. A türelem azt jelenti, hogy tudunk várni bármi is történik. Ha gyorsan reagálsz lehet, hogy elveszíted a stabilitásod és a komfort érzetedet.

Lehet, hogy áldozatot kell hoznod. Lehet, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz. Lehet, hogy egyedül maradsz. Mégis megéri, hogy türelmes légy mert, ha csak arra gondolsz amit el szeretnél érni és vállalod az előbbi sorokban felsoroltakat, akkor megérted, hogy a harc nem ér véget egy győzelemmel, hanem a harc a győzelem.

6. Más emberek negatív megjegyzései nem a te problémád

Legyél magabiztos amikor rossz dolgok vesznek körül, mosolyogj amikor mások azt szeretnék, hogy sírj. Amikor mások rossz dolgokról beszélnek az soha ne befolyásoljon, ne hagyd, hogy a pletykák megváltoztassanak. Az emberek száját úgysem lehet befogni, akár jól akár rosszul végzed a dolgod. Az eredmény elérésével legyél elfoglalva, mert az visz előre nem a mások véleménye.

7. Az ami meg kell történjen az úgyis megtörténik

Akkor leszel erős amikor már nem fogsz siránkozni, hanem kezded megbecsülni mindazt ami történik. Minden megpróbáltatásban megláthatod a jót, ha tiszta és jószívvel fogadod.
Egy idő után már hagyni kell a dolgokat, hogy maguktól menjenek mert ami meg kell történjen az úgyis megtörténik.

Szeresd az életet, higgyél magadban és az intuíciódban, kockáztass, veszíts és nyerj, becsüld meg a tapasztalatokat. Az élet egy hosszú út, nem kell minden lépésnél idegesítened magad. Minél jobban odafigyelsz az élet hullámaira annál nagyobb az esélye annak, hogy gyengébb legyél.

8. Egyszerűen csak menj előre

Ne félj újra szerelmes lenni, ne félj a boldogtalanságtól. Ne hagyd, hogy a szíveden ejtett sebek ismét vérezni kezdjenek. Minden nap egy új esély arra, hogy jobb és erősebb legyél A bátorság csodálatos. Találd meg a szívedben azokat a dolgokat, amelyekkel másoknak mosolyt csalsz az arcára.

Jegyezzétek meg, nincs szükség, sok emberre, nem fontos, hogy barátaid legyenek.

Hozzászólások: