Kicsi a lábad? Az élet 5 igazságtalansága, amit csak te érthetsz meg

Az ember nagyjából 16-17 éves korra eléri a végleges lábméretét, ám nem könnyíti meg az életet, ha ez a szám 36 alatt van.

lab_no

Idegesítő becenevek

Mint például a bébitalp. Az emberek valamilyen okból kifolyólag nagyon cukinak találják, ha egy hellyel-közzel mindennapi magasságú társuknak az átlagnál kisebb a lábmérete, és nem tudják megállni, hogy eme érzelmeiket ne öntsék viccesnek gondolt becenevek formájába. Eleinte talán még hízelgő is, de a tizenötödiknél azért már idegesítő.

A cipővásárlás rémálma

Hacsak nem kifejezetten kislábúaknak létrehozott üzletben vásárolsz, az esélytelenek nyugalmával sétálsz be a cipőboltba. Előfordul, hogy a gyerekosztályon kötsz ki, sőt, néha egészen jó darabokra bukkansz, amit haza is viszel, de vigyázol, hogy soha, senkinek, semmilyen körülmények között ne áruld el, hol vetted a cipőt.

Állandó humorforrás

Ha a mindenféle becenév nem lenne elég, egyesek még roppant szellemesnek gondolt poénokkal is megspékelik a bulit. Amikor kulcstartóméretű cipőkről és apró lábnyomokról kezdenek beszélni, már előre tudod, hogy mi következik, de merő kedvességből nem töröd le a lelkesedésüket azzal, hogy ezt a viccet bizony már legalább negyvenszer hallottad.

Nagylábú barátnők

Még a 38-as cipőméretű barátnőid lába is óriási patának tűnik a tiéd mellett, és egészen komikus látványt nyújt, amikor a levetett lábbelik egymás mellett sorakoznak az előszobában. Persze a 42-es lábú barátnőddel versengve hangoztatjátok, hogy melyikőtöknek rosszabb, és hogy össze kellene gyúrni benneteket, hogy megszülessen a tökéletes méret.

Az elszámozás ördöge

Nem hiszel a szemednek, amikor hosszas keresgélés után meglátod álmaid cipőjét, és félelemmel vegyes izgalommal böngészed végig a sort, hátha van belőle 35-ös ? és találsz! Aztán amikor leveszed a dobozt a polcról, és Hamupipőke módjára belebújsz a bal cipőbe, kiderül, hogy ez sajnos nagy rád.

Hozzászólások: