Kivel bújsz ágyba álmodban? Elárulja, amire nem is gondolnál

Biztosan te is találkoztál már olyan érzéki álmokkal, melyek mély benyomást tettek rád. Az ilyen féle álmok között vannak rendkívül kellemesek és kihívióak.. de sok olyan is lehet, mely kényelmetlenül érint és zavarba hoz. Mindkét érzés fontos információkat hordozhat a párkapcsolatához és a nemi viszonyodról!

alom_tanc_726964_13545

Szembesülhetsz bennük saját elnyomott személyiségrészeiddel, és megélheted azt, amire tudat alatt vágysz, vagy épp azt, amitől félsz.Az álmok olykor komoly figyelmeztetéseket hordoznak arról, hogy mi minden hiányzik a kapcsolatból, de közelgő szerelemre is figyelmeztethetnek. Ha odafigyelsz álmaid jelentésére, fontos lépéseket tehetsz a harmonikus párkapcsolat felé.

Egy mélyebb szinten ezek az álmok segíthetnek a gátlások, a pszichológiai kérdések megértésében és elfogadásában. Ha álmaidban életed szereplőit látod viszont, akkor általában az azzal az emberrel való kapcsolatodról árulkodnak. Ha viszont ismeretlenekkel álmodsz, elnyomott személyiségrészeddel találkozhatsz.

A férfi archetípus az álmodban vagy pozitív alakként jelenik meg, mint nemes, vagy negatív formában, mint ördög, illetve gonosz üldöző.

A párod

Ha a pároddal szeretkezel álmodban, az általában olyasmire hívja fel a figyelmed, ami hiányzik a kapcsolatotokból, de azt is megjelenítheti, amire titokban vágysz. Ritkán fordul elő, hogy olyasmit álmodsz, ami a valóságban is megtörténik. Ha egy szokatlan helyzet vagy mozdulat kellemes érzésekkel tölt el, akkor azt érdemes kipróbálnod a valóságban is. Ha viszont nyomasztó érzésekkel vagy bűntudattal találkozol, az arra hívja fel a figyelmed, amit érdemes feloldanod magadban, illetve megbeszélned a pároddal.

A főnök

Ha olyan emberrel szeretkezel, akinek hatalma van feletted, mert a főnököd, vagy egy uralkodó szerepében tűnik fel, akkor érdemes felülvizsgálnod, felmerülnek-e hatalmi kérdések a párkapcsolatodban. Mindig az alárendelt szerepét játszod, vagy éppen irányítani szeretsz? Elégedett vagy-e a kölcsönösséggel, és kiegyenlített-e az adok-kapok viszony köztetek? Ha álmodban valaki elnyom, az abban segít, hogy kiderítsd, az életed mely területén tapasztalod ugyanezt az érzést.

Az exed

Ha az exeddel nosztalgiázol álmodban, akkor valószínűleg nem dolgoztad még fel a vele kapcsolatos érzéseidet, vagy elfojtasz bizonyos dolgokat, emlékeket vele kapcsolatban. Ha az exeddel találkozol álmodban, szánj időt arra, hogy újra elengedd őt, és megpróbáld megérteni, hogy mi az, amit ő képvisel, de hiányzik a jelenlegi kapcsolatodból.

Erőszakos partner

Ha álmodban olyasmire kényszerítenek, amit nem akarsz megtenni, mindez bepillantást engedhet egy múltbeli traumába, ezáltal az álom gyógyírt nyújthat a régi sebekre. Arról is szó lehet, hogy olyasmit erőszakolsz magadra, amihez valójában nincs kedved, de úgy érzed, ez kell ahhoz, hogy megfelelj. Ha te követsz el erőszakot, akkor elnyomott, kiutat kereső haragot fojtasz el magadban.

Elbűvölő ismeretlen

Az álmodban megjelenő ismeretlen információkat ad arról, hogy mi mindenre vágysz. Arról is szólhat az álom, hogy milyen típusú szeretőt vagy párt szeretnél találni, és ha ezeket számba veszed, hozzásegíthet ahhoz, hogy megtaláld az ideális társad. De figyelmeztethet arra is, hogy érdemes bővítened az eszköztáradat, illetve olyan témával foglalkoznod, amire addig tabuként tekintettél.

Hozzászólások: