Mert a nők a szépségért mindig is megszenvedtek, mert ez a hajcsavaró is maga volt a pokol. Legalábbis ebben aludni. Ha…

Mert a nők a szépségért mindig is megszenvedtek, mert ez a hajcsavaró is maga volt a pokol. Legalábbis ebben aludni. Ha balra feküdtem, arra hagyott lenyomatot a fejemben, ha jobbra dőltem akkor arra nyomott, de hogy egy pihentetőt nem lehetett aludni így az is biztos. Mivel az embernek soha nem jó, ami van: Aki egyenes hajú göndört akar és fordítva, mert örök elégedetlennek születtünk. Igen ezt is el lehet mondani rólunk emberekről.

A nőkről pedig azt az örök igazságot, hogy mindig is szépek szeretnénk lenni. Minden egyes korban a kornak a sajátos eszközével. Én először ezekkel a hajcsavarokkal a mama szekrényében találkoztam elképzelni nem tudtam mik lehetnek és előszeretettel vittem le a homokozóba. Nem emlékszem úgy, mintha ezzel nagy sikert arattam volna. Később már annyira megismertem, használtam és hozzászoktam, hogy az már meg sem kottyant, hogy reggelre az ágyban jó pár darabot összeszedtem. Ti még emlékeztek a szuper hajgöndörítő csavarókra?

14533038795037_60309487973862_db

Nyomj egy lájkot, ha igen! 🙂

Hozzászólások: