9 jel, hogy nem illetek össze a pasiddal

Nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő pasival vagy együtt? Íme néhány figyelmeztető jel, ami azt mutatja, hogy tényleg nem igazán illetek össze…

Sok mindennek kell történnie, mire azt merjük mondani egy kapcsolatban: vége, szakítsunk. Mire eljutunk idáig, már legtöbb esetben nagy a baj, olyan problémák vannak a két fél között, amiket vissza se lehet csinálni és úgy szakítotok, hogy már szinte utáljátok és többé látni sem akarjátok egymást. De nem kell feltétlen megvárni a tányértörős időszakot. Íme 12 jel, ami már előre figyelmeztet arra, hogy nem a megfelelő pasival vagy együtt. Ha nem működik, akkor váljatok el inkább békében, akár még barátként!

1. Nincs tisztában a valódi érzéseiddel
Nem kell gondolatolvasónak lennie, de egy igazi társnak éreznie, tudnia kell, hogy egy nehéz nap/hét végén a mosolyod valójában mit is rejteget.
2. Fel se hívjátok egymást, csak chaten/SMS-ben kommunikáltok
Persze, a legolcsóbb Facebookon vagy Gmail-en chatelni, esetleg írni a másiknak egy gyors e-mailt. De ha egész héten alig látjátok egymást, igenis vegyétek a fáradtságot és hívjátok fel a másikat legalább naponta egyszer hosszabb időre (5-10 perc) és beszélgessetek. Ja, hogy nincs hozzá kedved? Nem is akarod hallani a hangját? Akkor minek vagytok még együtt?
3. Elsők a barátok, utána jöttök csak ti
Ha fontosabb, hogy elmenj a barátnőiddel shoppingolni, vagy a pasid számára a haverokkal egy sörözős-focimeccsnézős este izgibb, mint hogy együtt töltsétek az időt… Hááát, most erre tényleg kell mondanunk valamit!???
4. Nem mentek együtt sehova
Az előző pontban leírtakat igazán lehetne egyébként együtt is csinálni. Menjetek együtt shoppingolni, aztán üljetek be valahova, és nézzétek meg együtt azt a meccset. Tényleg, tök jó buli lesz! Ja, hogy nálatok kimerül az együttlét abban, hogy ültök otthon a kanapén, bámuljátok a TV-t, popcornt esztek, és jobb esetben heti egyszer nagy muszájból összebújtok? És mit fogtok csinálni 20-30 év múlva?
5. Jó a sz3x, de…
… áucs. Reméljük, hogy ezt neki nem mondtad. Ha volt már mással jobb is, akkor nem is kérdéses, hogy itt a vége. Persze, nem minden a sz3x, de azért nagyon-nagyon-nagyon fontos!
6. Őszintébb vagy a legjobb barátodhoz, mint hozzá
Az őszinteség és a nyitottság az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Életed párja a legjobb barátod is kell, hogy legyen. Mindent meg kell tudnotok beszélni. Jelenleg a barátnőddel osztasz meg mindent, mert ‘a pasid úgysem értené meg’? Vagy ‘kiröhögne, ha elmondanád neki’? Akkor nem ő a te embered!
7. Pillangók sem repdesnek a gyomrodban és a szíved sem kalapál hevesebben tőle
Azért egy párkapcsolat elején minden izgibb, türelmetlenül várod, hogy találkozzatok, hogy lássátok egymást, minden érintés, csók, együttlét fantasztikus, libabőrös leszel sokszor már a gondolattól is, hogy együtt vagytok. Vagyis annak kéne lenned. De ha nincsenek pillangók már az elején sem, akkor később sem lesznek.
8. Meg se próbáljátok jobbá tenni a kapcsolatot
Tudod, hogy a pasid nagyon szeret valami olyan dolgot, amit te kevésbé, de még a kedvéért sem mész bele? Pedig áldozatot hozni, kompromisszumot hozni a másikért nagyon fontos. De ha csak nyűgnek érzed, akkor valld be: nem is szereted őt igazán.
9. Nem teszitek már egymást boldoggá
Örökösen vitatkoztok, állandóan csak bántjátok egymást. Jobb egymás nélkül, mint egymással és már inkább nem is szóltok egymáshoz, mert minden próbálkozás vége veszekedés? Nem jó ez így! Boldognak kell lenned, mert azt érdemled! Hagyd elmenni a másikat, merj kilépni a kapcsolatból, mert ezzel teszel a másiknak és magadnak is a legjobbat!
Hozzászólások: